STRUNG Profesional pt METALE 1 ml cu Sistem de Control CNC CK 320*500/1000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung CNC pt Prelucrat Metal

Cod produs: SCN-CK320/50/10

PRET: 12.999 € + TVA si Transport

STRUNG-ul pt METALE cu CNC CK320x500/1000 este caracterizat prin prelucrarea de inalta performanta putand fi utilizat pt strunjire metale in serie cat si pt productia de loturi mici. Este echipat cu Comanda CNC prin sistemul Sinumerik 808D proiectat pt masini de frezat si strunguri.

Acest STRUNG CNC pt Prelucrare METALE este echipat cu o masa plata pt realizarea operatiilor de Strunjire Metale si Sistem de Comanda CNC Sinumerik 808D care combina CNC, PLC, axele de control si o interfata de utilizare inovatoare. Masina CNC de Strunjit Metale este un dispozitiv puternic destinat realizarii operatiilor de prelucrare in serii mari insa poate fi folosita si pt prelucrari in serii mici si strunjirea unei singure piese metalice.

Cu ajutorul acestui Strung CNC se pot realiza operatii de Strunjire Piese Metalice peste batiu cu dimensiunea maxima de 320 mm, prelucrari metale peste traversa de alunecare cu dimensiunea maxima de 160 mm, lungimea maxima de Strunjit Metale fiind de 1 metru. Axul de prelucrare are un alezaj de 38 mm (44 mm) avand o viteza de prelucrare cuprinsa intre 100 - 2.500 rotatii/minut. Strung-ul cu Comanda Numerica Compiuterizata este actionat de un motor puternic de 3 kW.

Standard, acest Strung CNC este echipat cu sistem de control CNC Sinumerik 808D, unitate servo, mandrina manuala cu 3 falci, turela cu 6 pozitii, un set de falci moi, papusa mobila manuala, sistem de racire si iluminare cu halogen 24V si sistem automat de lubrifiere a uneltelor si ghidajelor de prelucrare.

Utilajul este controlat printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Sinumerik 808D este un sistem de Control CNC modern si compact fiind proiectat pt masini profesionale de frezat si strunjit metale in ateliere de prelucrare. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni strunjire metale peste batiu 320 mm
Dimensiuni strunjire peste traversa de alunecare 160 mm
Lungime maxima de strunjire metale 1.000 mm
Viteza axului 100 - 2.500 rot./min.
Alezajul axului 38 mm (44 mm)
Conicitate ax subtire MT5
Numar de piese 4/6
Dimensiunile piesei 16*16 mm
Conicitate coada subtire MT3
Deplasarea maxima a cozii 100 mm
Puterea motorului 3 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.370*1.420*2.000 mm
Greutate 950 / 1.300 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Acest STRUNG CNC pt Prelucrare METALE este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Sistem de Control Sinumerik 808D cu interfata de utilizare in limba poloneza;
Unitate Servo marca Siemens;
Mandrina manuala cu 3 falci;
Turela cu 6 pozitii;
• Un set de falci moi;
Papusa mobila manuala;
Sistem de racire;
Sistem automat de lubrifiere pt unelte si ghidaje;
• Sistem de iluminare cu halogen 24V;
Declaratie de conformitate DTR in limba poloneza;
Declaratie CE;

Optional, acest Utilaj Profesional de STRUNJIT METALE cu COMANDA CNC poate fi echipat cu urmatoarele accesorii:
Sistem de Control Sinumerik 828, FANUC, GSK;
• Dispozitiv de mentinere constanta a miscarii in timpul strunjirii;
• Dispozitiv de mentinere a echilibrului cu repaus;
Instrument sonda;
Falci moi suplimentare;
Falci dure;
Manere bucsa;
Piese de prindere a materialelor prelucrate;
Tija de alimentare;
Vapori de separare pt interiorul cabinei;
Separator pt uleiul uzat din lichidul de racire;
Portscule;
Software CAD / CAM;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL