STRUNG UNIVERSAL INDUSTRIAL cu Afisaj Numeric si Cutie Viteze ED 1000G DIG

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung Universal pt Metale

Cod produs: SUM-ED1000GDIG

PRET: 6.799 € + TVA si Transport

STRUNG UNIVERSAL pt METALE ED1000G DIG pt activitati de Strunjire, Lacatuserie pt ateliere de lucru, reparatii si mecanica si uz didactic in scoli. Este un Utilaj de Uz Industrial cu o constructie robusta fiind prevazut cu Afisaj Numeric Digital pe 3 Axe, Motor puternic si Cutie de Viteze.

Acest STRUNG METALE este un Utilaj Universal dotat cu accesorii pt Prelucrari Complexe cu ajutorul caruia se pot realiza Strunjiri Metal prin Aschiere. Distanta dintre varfurile de prelucrare este de 1000 mm, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza operatii de strunjire peste batiu pt metale cu diametrul maxim de 360 mm. Diametrul maxim de strunjire frontala fara placutele amovibile din fata este de 470 mm in timp ce diametrul de strunjire peste traversa de avans transversal este de 198 mm.

Strung-ul Industrial pt Prelucrat Piese Metalice este dotat cu cutie de viteze a carei roti melcate ruleaza in baie de ulei asigurand o functionare precisa si silentioasa. Rotile melcate calite si finisate cu precizie garanteaza acuratetea si functionarea lina a strungului, constructia robusta a acestuia permitand manevrarea cu usurinta.

Acest STRUNG METAL este usor de deservit fiind echipat cu surub conducator pentru FILETARE METALE si avans automat si surub de ghidare pentru avansul longitudinal ce garanteaza precizia in exploatarea chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Motorul puternic asigura rezultate optime chiar si la o functionare indelungata iar axul principal calit asigura o precizie ridicata in exploatare.

Batiul prismatic al acestui Strung Universal este demontabil si permite prelucrarea pieselor cu diametru mare, de pana la 470 mm fiind confectionat din fonta de calitate si este puternic nervurat pentru reducerea nivelului vibratiilor fiind prevazut cu ghidaje calite prin inductie si rectificat cu precizie. Alezajul axului principal permite prelucrarea pieselor cu lungimi mari si diametre de pana la 52 mm, axul este lagaruit cu rulmenti cu bile conice ce asigura o concentricitate ridicata (< 0,009 mm).

Este livrat cu numeroase accesorii standard, precum frana electromagnetica, sistem de iluminare, dispozitive de siguranta conforme standardelor CE etc. care il fac ideal pentru utilizatorii semiprofesionisti si in atelierele de reparatii si mecanica.

Sistemul de control pentru avans si turatii este pozitionat ergonomic si permite actionarea simpla si rapida, viteza de avans putand fi ajustata simplu cu ajutorul rotilor dintate de schimb. Frana electromagnetica cu care este dotat acest STRUNG UNIVERSAL asigura un grad ridicat de siguranta in exploatare uar pedala de picior a acesteia reduce timpii neproductivi cu pana la 50%.

De asemenea, acest Utilaj Universal de Strunjit Metale este dotat cu papusa mobila ce poate fi deplasata +/- 5 mm pentru realizarea operatiei de strunjire conica, aceasta, impreuna cu axul fix si toate ghidajele permit ajustarea rapida. Sania superioara este prevazuta cu portcutit rapid ce reduce timpii necesari ajustarii iar tava colectoare pentru span, cu deschidere frontala, ofera economisire de spatiu.

Caracteristici tehnice
STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Distanta maxima dintre centre la prelucrare intre varfuri cu papusa mobila 1.000 mm
Inaltimea centrelor 180 mm
Diametru maxim de strunjire peste batiu 360 mm
Diametru de strunjire frontala cu placutele detasate 470 mm
Inaltime strunjire deasupra saniei de avans transversal 198 mm
Inaltimea batiului de ghidaje 305 mm
Latime batiu de ghidaje 187 mm
Alezaj ax 52 mm
Dispozitiv de fixare universal pe ax strung DIN 55029, D1-5
Con prindere ax principal MK6 / MT6
Con prindere papusa mobila MK4 / MT4
Gama de turatii de lucru ax principal in trepte de la 70 - 1.900 rot./min.
Numar trepte de turatie continuu (8 trepte)
Cursa transversala de lucru 190 mm
Cursa de vans longitudinal 810 mm
Gama de 16 avansuri longitudinale 0,078 - 1,044 mm/rot. (16 trepte)
Gama de 16 avansuri transversale 0,022 - 0,298 mm/rot. (16 trepte)
Gama pasi filete metric (32) 0,45 - 10 mm
Gama pasi filet inch (20) 2,25 - 40 filete/1"
Cursa pinolei 120 mm
Motor STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Puterea cedata motor S1 100% 1,5 kW (2,0 CP)
Puterea absorbita de motor S6 40% 2,1 kW (2,8 CP)
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400V
Dimensiuni masina
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.940*760*1.520 mm
Greutate neta masina 630 mm
Greutate bruta masina 680 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare

STRUNG-ul UNIVERSAL pentru STRUNJIT METALE ED1000G DIG este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Afisaj digital pe 3 axe;
Universal cu 3 bacuri cu diametrul 200 mm / D4;
Universal cu 4 bacuri independente cu diametrul 200 mm;
Flansa cu diametrul de 250 mm;
Luneta fixa;
Luneta mobila;
Portcutit rapid;
Protectie portcutit rapid;
Pedala de actionare frana electromagnetica;
Tava de span;
Protectie anti-stropire;
Protectie universal;
Varfuri de centrare MK 4 (2 buc.);
Reductie morse MK 6 / MK 4;
Indicator de filete;
Sistem de iluminare cu halogen;
Roti de schimb (pentru filetare);
Echipament de racire;
• Stand;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL