UTILAJ Industrial RADIAL pt GAURIRE si Alezare METALE Ø50 mm Z3050*1600

Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-Z3050/1600

PRET: 14.579 € + TVA si Transport

Aceasta MASINA Industriala Radiala pt GAURIT Metal model Z3050*1600 permite realizarea unei game largi de aplicatii de Gaurire, Alezare si Filetare piese metalice cu diametrul maxim 50 mm. Este dotata cu motor puternic de 4 kW si cutie de viteze cu 16 trepte intre 25 - 2.000 rot./min.

Masina Industriala Radiala de Gaurit Metale Z3050*1600 are o structura simpla si rigida, fiind prevazuta cu un burghiu cu design rigid si pondere mare conceput pt realizarea operatiilor de gaurire, transvazare si alezare a pieselor metalice, acesta asigurand o functionare precisa si fara vibratii. Vibratiile reduse in timpul prelucrarilor se datoreaza modului de concepere a burghiului cu nervuri suplimentare din fier armat turnat.

Masinia are un sistem mecanic-electric integrat, toate functiile masinii fiind controlate de la un panou de control central. Axul din otel este tratat termic extra-fin iar cutia de viteze asigura o functionarea silentioasa in timpul realizarii operatiilor de Gaurire, Alezare sau Filetare Metal.

Acest Utilaj Radial poate fi utilizat la nivel industrial pt prelucrarea elementelor metalice in serii mari, putand realiza operatii de Gaurire in otel cu diametrul maxim de 50 mm, pt operatiile de Filetare in Piese Metalice din Otel diametrul maxim fiind M24. Distanta maxima dintre capete si ax in timpul prelucrarii este de 1.250 mm in timp ce distanta minima poate ajunge la 320 mm.

MASINA de GAURIT METALE este dotata cu o cutie de viteze lubrifiata cu ulei printr-un dispozitiv de lubrifiere situat la baza masinii si este prevazuta cu unelte calite fabricate din otel aliat de inalta calitate, gama larga de viteze asigurand o fabricatie rapida si precisa.

Masa de prelucrare este robusta asigura o potrivire usoara si umple piesa de prelucrat, baza masinii fiind constituita dintr-o placa solida potrivita pt prelucrarea componentelor metalice mai mari. Este dotata cu un sistem hidraulic de actionare a arborelui, sistemul de alimentare a axului de lucru fiind, de asemenea, actionat hidraulic.

Motorul puternic de 4 kW asigura reglarea inaltimii bratului prin panoul de control situat in partea frontala a burghiului pt o performanta ridicata si ergonomie. Este prevazuta cu brat de prindere mecanica si cap, inaltimea bratului fiind usor de stabilit prin ridicarea motorului. De asemenea, masina de gaurit si filetat metale este echipata cu cap de blocare manuala si brat coloana, suprafata coloanei asigurand o miscare usoara, libera si precisa a bratului.

Caracteristici tehnice
Diametrul maxim la gaurire 50 mm
Dimensiuni maxime dintre capete si ax 1.250 mm
Dimensiuni minime dintre capete si ax 320 mm
Diametrul coloanei 350 mm
Numar de viteze 16 trepte
Viteza axului 25 - 2.000 rot./min.
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.500*1.060*2.650 mm
Greutate 3.500 / 4.300 Kg.
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ INDUSTRIAL RADIAL pentru GAURIRE, ALEZARE si FILETARE METALE este prevazut standard cu urmatoarele accesorii:
Sistem de racire;
Dispozitiv electric pt ridicare in sus si coborarea axului;
Cap pivotant;
Dispozitiv de FILETAT METALE;
Masa suplimentara fixata la baza si ancore pt fixarea la sol;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL