UTILAJ Profesional pt GAURIT si FILETAT METALE cu Masa de 470*550 mm Z5050

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-Z5050

PRET: 5.249 € + TVA si Transport

Acest Utilaj pt GAURIT METALE model Z5050 are o gama larga de prelucrari ale metalului cum ar fi gaurirea si filetarea. Este ideal pt operatii simple si intuitive, dispune de o masa de lucru de 470*550 mm pt procesari individuale pt productii mici cat si pt productia de serie.

Cu ajutorul acestui UTILAJ Profesional pt GAURIT si FILETAT METALE se pot realiza operatii de prelucrare a metalelor cu o precizie ridicata, utilajul fiind ideal atat pt utilizatea industriala la productia de serie cat si pt utilizarea hobby de catre amatori. Contructia acestui Utilaj de Gaurit este compacta si este prevazut cu un motor puternic de 3 kW care asigura utilizarea indelungata a dispozitivului la cele mai inalte standarde de prelucrare.

Se pot realiza operatii simple si intuitive avand o gama larga de schimbare a vitezei de lucru a axului de prelucrare cu 12 trepte in intervalul 42 - 2.050 rotatii/minut. Motorul puternic de actionare a arborelui este proiectat in conformitate cu normele europene IEC, masina de gaurire metale fiind echipata si cu un sistem de racire care previne supraincalzirea si asigura functionarea indelungata a dispozitivului.

Utilaj-ul de gaurit metale are o masa de lucru de 470*550 mm realizata din fonta, asigurand astfel o precizie sporita a prelucrarii, distanta dintre axul de prelucrare si coloana fiind de 360 mm. Cu acest Utilaj de GAURIT METALE se pot realiza prelucrari cu un unghi de lucru de ±45°, fiind potrivit pt diverse aplicatii de Gaurire, Filetare cat si Frezare Metale.

Caracteristici tehnice
Filet M 30
Pivot arbore MT 5
Marimea mesei de lucru 470*550 mm
Dimensiuni bazale 550*560 mm
Distanta maxima a mesei 570 mm
Distanta maxima a axului 1.180 mm
Distanta dintre ax si coloana 360 mm
Unghiul de lucru ±45°
Numar de viteze ax 12
Viteza arborelui 42 - 2.050 rot./min.
Puterea motorului 3 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.100*670*2.400 mm
Greutate 750 Kg.
Informatii suplimentare

Utilaj-ul profesional de Gaurit si Filetat Metale este echipat standard cu:
Mandrina 1 - 13 mm;
Furtune de reducere Morse - 3 bucati;
Sistem de iluminat;
Sistem de racire;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL