UTILAJ pt FREZAT METALE cu 3 Axe Actionate de Servomotoare XL6336L SERVO

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-XL6336LS

PRET: 20.599 € + TVA si Transport

UTILAJ-ul pentru FREZAT METALE model XL6336L este un dispozitiv profesional ce asigura precizie ridicata in realizarea operatiilor de frezare. Este prevazuta cu 3 axe actionate de servomotoare cu ghidaje trapezoidale reglabile pe axa X si ghidaje largi, rectangulare, in axele Y si Z.

FREZA UNIVERSALA asigura o fiabilitate ridicata a tuturor componentelor utilizate in operatiile de frezare metal precum si o durata de viata ridicata ce reduce nevoia de intretinere si asigura o disponibilitate mai mare a masinii. Constructia masinii este compusa dintr-un corp solid foarte atent conceput si ofera posibilitatea modificarii acesteia datorita grinzii superioare care este reglabila si inclinabila.

Masina este echipata cu o masa de lucru de 1.600*360 mm ce asigura posibilitatea prelucrarii pieselor metalice de dimensiuni mai mari, cursa longitudinala a acesteia fiind de 1.300 mm, cursa transversala de 320 mm iar cursa verticala de 450 mm. Masa de lucru este prevazuta cu 3 sloturi T situate la o distanta de 70 mm. Axul frezor are o cursa de 140 mm avand 12 trepte de viteza in intervalul 60 - 1.800 mm/minut.

Aceasta masina de frezat asigura o precizie permanenta datorita suruburilor de rulare din plumb pe toate axele. Toate ghidajele sunt intarite iar datorita unui sistem central de lubrifiere sunt alimentate cu ulei, asigurand astfel o durata lunga de viata si o functionare la cele mai inalte standarde. Controlul masinii se realizeaza de la un panou mare rotativ cu un indicator integrat al pozitiei. De asemenea, aceasta FREZA UNIVERSALA este prevazuta cu un cap cu functia de FILETARE METALE.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni masa de lucru 1.600*360 mm
Cursa longitudinala a mesei 1.300 mm
Cursa transversala a mesei 320 mm
Cursa mesei pe verticala 450 mm
Canale T pe masa 3 bucati
Distanta dintre sloturile T 70 mm
Distanta pe verticala intre ax si coloana 245 mm
Distanta pe verticala dintre ax si masa 200 - 650 mm
Tip torsiune cap vertical pivotant 90°
Cursa axului frezor 140 mm
Conicitate ax orizontal ISO 50
Viteza axului (12) 60 - 1.800 rot./min.
Cursa longitudinala 30 - 750 mm/min.
Viteza de avans transversal 20 - 500 mm/min.
Cursa pe verticala 15 - 375 mm/min.
Viteza de alimentare rapida 1.200 mm/min
Citire digitala in 3 axe
Puterea motorului 5,5 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.100*1.820*1.880 mm
Greutate 2.300 Kg.
Informatii suplimentare

Utilaj-ul Universal de FREZAT METALE cu 3 AXE Actionate de Servomotoare este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Citire digitala pentru 3 axe;
Ghidaje trapezoidale reglabile pe axa X;
Ghidaje largi, rectangulare, pe axele Y si Z;
Servomotoare de actionare a axelor de lucru;
Grinda superioara reglabila;
Unelte pt operatiile de Frezare Metale;
Suruburi de rulare din plumb pe toate axele;
Panou de comanda rotativ cu indicator integrat al pozitiei axelor;
Manual de utilizare cu documentatie tehnica si operationala;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL