UTILAJ Universal cu Cap Vertical FREZARE METALE si Afisaj Digital pe 3 Axe UWF130

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-UWF130

PRET: 13.359 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Universal de Frezat Metale model UWF130 are o structura simpla si rigida care permite o gama larga de aplicatii. Are un echipament standard bogat ce permite frezari precise: cap pivotant vertical, menghina, avans automat pt axele X, Y si Z, citire digitala pe 3 axe si masa rotativa.

Utilaj-ul Universal pt FREZAT METALE UWF 130 este ideal pt operatii precise si rapide de Frezare a Pieselor Metalice fiind ideal pt utilizarea la nivel industrial in productia serie pt departamentele de fabricatie Scule Unelte si Reparatii sau Mecanica. Este echipat cu o masa de lucru de 1.320*320 mm cu 5 sloturi T pozitionate la 63 mm distanta, greutatea maxima suportata de masa fiind de 600 mm.

Este un utilaj usor de operat cu un echipament standard bogat si alisaj digital pe 3 axe care usureaza realizarea operatiilor de prelucrare, fiind potrivita atat pt amatori cat si pt utilizatori profesionisti. Constructia utilajului de frezat metale este masiva si rigida, prevazuta cu ghidaje calite si cap vertical pivotant stanga-dreapta pana la 45°.

Aceasta FREZA UNIVERSALA este prevazuta cu Avans Automat pt Axele X, Y, Z, avand un motor de actionare cu puterea de 4 kW. Pt realizarea operatiilor de frezare este prevazut cu mandrine de frezare, manson reductor ISO50/Morse, menghine de frezare ISO50 cu clesti pt finalizarea operatiilor si arbore tragator pt frezare.

De asemenea, acest Utilaj de Frezat este prevazut cu echipamente care asigura protectia utilizatorului si realizarea operatiilor de prelucrare cu siguranta si precizie: scule si unelte necesare intretinerii utilajului, scule pt operatii de frezare, instalatie de iluminare 24V si sistem de racire care asigura functionarea frezei chiar si pe o perioada indelungata de timp.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni masa de lucru 1.320*320 mm
Cursa longitudinala a mesei 1.000 mm
Cursa transversala a mesei 300 mm
Distanta dintre sloturile T 63 mm
Sarcina maxima a mesei 600 Kg.
Distanta pe verticala intre ax si coloana 350 mm
Distanta pe verticala dintre ax si masa 45 - 445 mm
Tip torsiune cap vertical 45°
Conicitate ax orizontal si vertical ISO 50
Viteza de alimentare longitudinala 20 - 360 mm/min.
Viteza de alimentare verticala 670 mm/min.
Puterea motorului principal 4 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.100*1.820*1.880 mm
Greutate 2.300 Kg.
Informatii suplimentare

UTILAJ-ul UNIVERSAL pt FREZAT METALE UWF130 este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Cap Pivotant Vertical cu deplasare stanga - dreapta la 45°;
Citire Digitala pe 3 Axe;
Ax Mandrina de Frezare si Taiere cu set de clesti pt finalizarea frezarii;
Manson de reductie pt scule cu coada Morse;
Arbore tragator pt frezare metale;
Kit de SCULE si UNELTE pt FREZARE METALE si intretinerea utilajului;
Instalatie de iluminare 24V;
Sistem de racire;
Ghidaje intarite;
Manual de utilizare in limba poloneza;
Declaratie de conformitate dupa normele CE;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2020  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL