UTILAJ de FREZAT pt Prelucrat METALE cu Motor Monofazat 0,85 kW Orion 20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-ORION2.0

PRET: 1.425 € + TVA si Transport

FREZA Verticala pt METALE model Orion 2.0 dispune de un cap inclinat, Motor Monofazat cu puterea de 0,85 kW si viteza de rotatie 50 - 2.500 rot./min. Este prevazuta cu masa din fonta cu reglare tridimensionala, reglarea vitezei facandu-se electronic, cu vizualizare digitala.

Acest UTILAJ FREZA pt METALE este ideal pt utilizarea in atelierele mici de prelucrare a metalelor fiind prevazut cu Motor Monofazat cu puterea de 0,85 kW si viteza de rotatie reglabila intre 50 - 2.500 rotatii/minut. In dotarea standard sunt incluse un variator de viteza electronic care permite reglarea vitezei de lucru cu afisaj digital, rotatia putand fi inversata.

Utilaj-ul de Frezat Metale permite calibrarea perfecta la turatia frezei pt prelucrarea care se doreste a se realiza, coborarea tubului fiind afisata prin intermediul unui indicator digital. Masa de lucru este prevazuta cu dispozitiv pt iluminare care permite utilizarea frezei pt metale chiar si in conditii de iluminare insuficienta din incaperile slab iluminate.

Freza de Prelucrat Metale este echipata cu o masa de lucru cu dimensiunea de 500*180 mm ce are o cursa longitudinala in ambele directii de 142*2 mm, iar cursa transversala ajunge la 180 mm. Inaltimea maxima utilizabila cu mandrina este de 260 mm in timp ce operatiile de Frezat Metale fara mandrina se pot realiza pe o inaltime maxima de 370 mm.

Caracteristici tehnice
FREZA pt Prelucrare METALE
Dimensiuni Masa cu Cruce 500*180 mm - l = 63 mm
Cursa longitudinala a mesei cu cruce 142*2 mm
Cursa transversala a mesei cu cruce 180 mm
Cursa tub 50 mm
Distanta dintre coloana si centrul mandrinei 200 mm
Inaltime maxima utilizabila fara mandrina 370 mm
Inaltime maxima utilizabila cu mandrina 260 mm
Scala de alimentare transversala, manson longitudinal vernier: 0,05 mm
Scala de coborare cap pe verticala 0,1 mm
Scala de coborare tub 1 mm (coboara cu 50,26 mm la rotatie)
Con de fixare mandrina MT2
Motor FREZA pt METALE
Puterea motorului 0,85 kW
Tip motor monofazat
Tensiune de alimentare 220V
Frecventa 50Hz
Viteza de rotatie (pozitia 1) de la 50 la 1.250 rot./min.
Viteza de rotatie (pozitia 2) de la 100 la 2.500 rot./min.
Dimensiuni masina
Dimensiuni maxime masina (L*l*h) 1.720*540*200 mm
Greutate 110 Kg
Prezentare video
Informatii suplimentare

MASINA pt FREZAT METALE poate fi echipata optional cu accesorii care maresc capacitatea de lucru a masinii de Frezare Metale. Accesoriile achizitionate impreuna cu utilajul nu genereaza costuri suplimentare de transport, aceste costuri fiind deja incluse in transportul utilajului. Daca doriti sa achizitionati numai accesoriile va rugam sa ne contactati pt o estimare corecta a costurilor de transport pt accesoriile optionale ale masinii de frezare metale:
Mandrina pentru papusa mobila con CM2 (76€);
Mandrina cu autostrangere con CM2 (90€);
Set de 8 pensete pt frezare + mandrina CM2 (95€);
Freza cu 3 cutite con CM2 (102€);
Set de freze cu 2 si 4 bucati HSS (270€);


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL