FREZA de GAURIT METALE ZX 7045 cu Unitate de Prelucrare Reglabila pe Inaltime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-ZX7045

PRET: 2.299 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Gaurit si Frezat Metale model ZX7045 este o unitate de Frezare Reglabila pe inaltime cu sistem coada de randunica, pivotabila 360°, ce asigura o reglare precisa. Masa de culisare are canaluri T pt ghidare si fixare manghina, regalarea mesei se realizeaza prin 3 manivele.

Aceasta Masina de Gaurit si Frezat Piese Metalice se caracterizeaza printr-o contructie din fonta ce garanteaza performante si rezultate foarte bune de lucru fiind dotata suplimentar cap frezor rotativ pana la 360°, fiind ideala pentru atelierele de reparatii caracterizandu-se printr-o constructie compacta si rezerva mare de putere.

Masina de FREZAT si GAURIT METALE este ideala pt realizarea a numeroase operatiuni de prelucrare a metalelor precum frezare plana, frezare canelata, frezare slituita, gaurire, filetare etc. Este dotata cu ghidaje in coada de randunica pe toate axele, reglabile cu rigle trapezoidale si masa de lucru cu canale T de 14 mm ideale pt fixarea unei menghine.

FREZA de GAURIT METAL este ideala pt utilizarea in atelierele scolare, in atelierele de mecanica fina precum si pt utilizatorii amatori. Aceasta masina de frezat este conceputa pt exploatarea in retele cu filtru B si se recomanda utilizarea lui cu filtru EMV daca se utilizeaza in zone urbane. Reglajul pinolei se realizeaza cu ajutorul manivelei pt realizarea operatiunii de Frezare Metale iar pentru realizarea operatiunii de gaurire reglajul pinolei se realizeaza cu ajutorul manerului in stea.

Masina este dotata standard cu dispozitiv de rotatie stanga - dreapta ideal pentru realizarea operatiei de FILETARE si cu cap frezor inclinabil cu ajutorul unei scale de precizie care mareste aria de utilizare. Capul frezor este reglabil pe inaltime si poate fi inclinat pana la 360° oferind numeroase posibilitati de prelucrare.

Ecranul de protectie ajustabil pe inaltime este prevazut cu switch de protectie care mareste siguranta in exploatare, iar piciorul masinii stabil este confectionat din fonta si asigura o munca lipsita de vibratii. FREZA METAL poate fi dotata cu stand optional cu tava de span.

Caracteristici tehnice
Capacitate maxima de gaurire in otel Ø45*120 mm
Distanta dintre ax si masa 260 - 475 mm
Turatii ax 95 - 1.600 rot./min.
Numarul treptelor de turatie continuu (fara trepte)
Receptie pinola MK4 / MT4
Dimensiuni masa de lucru 210*730 mm
Cursa pe axa X 450 mm
Cursa pe axa Y 170 mm
Inclinarea capului de actionare 360°
Reglarea pe inaltime a capului de actionare 300 mm
Dimensiuni canal T 14 mm
Puterea absorbita de motor S6 40% 1,5 kW (2,0 CP)
Puterea cedata a motorului S1 100% 1,1 kW (1,5 CP)
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip motor trifazat
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 970*770*1.160 mm
Greutate neta 278 Kg.
Greutate bruta 318 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ de GAURIT si FREZAT METALE cu Unitate de Prelucrare Reglabila pe Inaltime este prevazut standard cu urmatoarele echipamente:
Mandrina 16 mm;
Viteza variabila;
Tija extractie M 12;
Reductie MK 4 / 3;
• Reductie MK 3 / 2;
Dorn mandrina;
Ecran de protectie mandrina cu geam actilic ajustabil pe inaltime;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL