MASINA de ROLUIT PROFILE, TUBURI si TEVI pt BALUSTRADE din INOX BPR 30

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-255

PRET: X € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Roluit model BPR 30 este un Utilaj de Indoit Profile, Tuburi si Tevi pt Balustrade Inox. In dotarea standard este echipata cu Arbore cu diametrul de 30 mm si Role cu diametrul 128 mm, rola superioara putand fi ajustata mecanic cu afisarea pozitiei pe un display digital.

Acest Utilaj pt Balustrade Inox este o masina profesionala de Roluit Profile si Tevi prevazuta cu arbori cu diametrul de 30 mm si role cu diametrul de 128 mm, conduse prin intermediul unui motor electric de 0,75 kW care asigura o viteza de rotatie de 8,5 rot./min.

Controlul rotatiei stanga - dreapta se realizeaza prin intermediun unui buton manual pt oprirea de urgenta, rola superioara putand fi ajustata mecanic iar controlul pozitiei este monitorizat printr-un afisaj digital. Tractiunea optima a pieselor de prelucrat este realizata prin intermediul a doua role striate de actionare.

Constructia acestui Utilaj de Confectionat Balustrade din Inox este robusta, cadrul masinii fiind realizat din otel puternic dimensionat. Arborii masinii sunt foarte rezistenti acestia fiind realizati din otel aliat, tratat termic si asigura toleranta preciziei. Masina este potrivita pt utilizarea atat in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala, marind astfel gama de operatii ce pot fi realizate cu aceasta masina de roluit profile inox.

Caracteristici tehnice
Diametru arbore 30 mm
Diametrul rolelor 128 mm
Puterea motorului 0,75 mm
Viteza de rotatie 8,5 rot./min.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 680*780*1250 mm
Greutate 210 Kg.
Capacitate de Roluire Profile si Tevi Inox
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL