UTILAJ de INDOIT TEVI si PROFILE in Spirale si Cercuri pt Balustrade INOX RBM 30HV

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-246

PRET: 1.890 € + TVA si Transport

Masina de Indoit Profile si Tuburi Balustrade model RBM 30HV lucreaza in plan vertical si orizontal si are in componenta o rola de presiune superioara care se poate deplasa actionata manual printr-un mecanism cu surub. Este un utilaj pt realizat spirale, arce si cercuri din inox.

Masina de Indoit Tevi si Profile RBM 30HV este solutia ideala pt Curbat Arce, Cercuri si Spirale pt Balustrade din Inox sau Fier Forjat, Rolele Universale oferind posibilitatea realizarii de indoiri diferite a profilelor, putand lucra atat in plan vertical cat si orizontal.

Acest dispozitiv de Roluit Tevi si Profile pt Confectii Balustrade Inox este destinat in special lacatuseriilor si santierelor de constructii, oferind o gama de indoire a Tevilor Rotunde cu diametrul de 30*1 mm, a Profilelor Rectangulare cu dimensiunea de 30*30*1 mm, Bare Rotunde Pline cu diametrul de 16 mm si Profile Dreptunghiulare cu de 30*10 mm.

Constructia acestei Masini de Indoit se caracterizeaza printr-o greutate mare ce asigura o stabilitate optima in timpul functionarii. Este un dispozitiv versatil cu care se pot Indoi Tevi, Profile, Tije si Platband prin trecerea materialului printre 3 role cu profil universal pt diverse profile metalice. Rola de presiune superioara se poate deplasa actionata manual printr-un mecanism cu surub, rolele de avans sunt fabricate din otel durabil si calit.

Aceasta MASINA Electrica pt ROLUIT Tuburi si Profile este potrivita pt realizarea elementelor indoite precum spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat, in special pt realizarea elementelor pt BALUSTRADE INOX.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim de Roluire Teava dintr-o trecere Ø30 mm*1 mm
Diametru de Roluire Teava Rectangulara Ø30*30*1 mm
Diametru maxim de Roluire Bara Rotunda Ø16 mm
Capacitate Roluire Profil Rectangular 30*10 mm
Diametrul axelor de sustinere role Ø30 mm
Viteza de rotatie 9 rot./min.
Puterea motorului 0,75 kW
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 120*75*121 mm
Greutate 252 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de ROLUIT PROFILE si TEVI METALICE este ideala pt confectionarea de Arce, Spirale si Cercuri din Inox si Fier Forjat, prezentand urmatoarele caracteristici:
Raza de Roluire reglabila in partea superioara a dispozitivului de prindere cu scala vernier;
• Ideala pt aplicatii de Roluire Profile si Tuburi;
• Ofera posibilitatea Roluirii diferitelor Profile prin Role Universale;
Greutatea mare ofera o stabilitate optima in timpul functionarii;
Role directionale durificate pe partile laterale;
Role pliante realizate din otel durabil si calit;
• Functionarea masinii de Indoit se realizeaza prin intermediul unei pedale;
• Ideala pt lucrari in plan vertical si orizontal, stanga / dreapta;

Echipament standard:
Role laterale de ghidare;
Pedala de picior;
• Diferite seturi de role;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL