Masina de Indoit TEVI si PROFILE pt Mana Curenta Balustrade INOX ERBM 10HV

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-245

PRET: 1.650 € + TVA si Transport

Masina de Roluit Mana Curenta Balustrade model ERBM 10HV este un utilaj motorizat cu 3 role cu diametrul de 30 mm pt Indoit Tevi, Balustrade de Inox si Profile Cornier, Platband din Fier sau Neferoase. Rolele sunt actionate de un motor de 1,1 kW si pot lucra in plan vertical si orizontal.

Aceasta Masina Electrica este ideala pt atelierele de lacatuserie, confectii balustrade si santierele de constructii cu ajutorul acesteia putandu-se indoi tevi si profile din inox cu cu diametrul maxim de 30 mm. Poate lucra atat in plan vertical cat si orizontal fiind perfecta pt indoit tevi, profile, tije si bare plate din Inox sau Fier Forjat.

Se livreaza cu o pedala de picior cu ajutorul careia se controleaza unitatea de la stanga / dreapta, iar suplimentar este echipata cu role superioare de presiune mecanica pt productia de etriere pt constructii, fiind solutia ideala pt indoit cercuri si spirale din fier beton.

Masina este prevazuta cu un motor de 1,1 kW, Rola de presiune de avans cu surub actionat manual, 3 Role modulare din otel durificat si calit, Role de antrenare bidirectionale zimtate sau Teflon si o scala in mm pt Citirea pozitiei de lucru. Toate echipamente din dotarea acestei Masini Indoit Tevi si Profile pt Mana Curenta Balustrade din Inox o recomanda pt utilizarea chiar si la nivel industrial pt productia de serie pt Confectii Balustrade.

Caracteristici tehnice
Diametru interior Role de Indoit Tevi si Profile Inox 30 mm
Viteza de avans transversal 8 rot./min.
Puterea motorului 1,1 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 950*800*1.350
Greutate 230 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de INDOIT TEVI si PROFILE pt MANA CURENTA BALUSTRADE din INOX este echipata cu echipamente ce asigura prelucrarea de precizie a profilelor metalice:
Arbori de Indoire realizati din Otel special calit;
Rola presiune superioara reglabila mecanic;
Role inferioare calite cu laturi directionale;
Dispozitiv de citire a pozitiei de lucru cu scala in milimetri;
• Capacitatea de a lucra atat in plan orizontal cat si in plan vertical;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL