MASINA pt INDOIT Tuburi si Tevi pentru BALUSTRADE din INOX HTB-1000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-248

PRET: 2.175 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Indoit Tuburi si Tevi model HTB-1000 are o gama larga de prelucrare Piese Rotunde si Patrate pt Mana Curenta Balustrade din Inox iar datorita unui dispozitiv de rulare permite deplasarea usoara a masinii. Masina de Roluit Profile asigura un Unghi de Indoire de 120° si 240°.

Utilaj-ul de Indoit Profile pt Balustrade din Inox asigura un Unghi de Indoire de 120° si 240°, putandu-se Indoi Profile Rotunde cu diametrul de 60*3 mm si Bare Metalice Patrate cu dimensiunea maxima de 60*60*3 mm. Cu aceasta Utilaj de Indoit Tuburi si Profile se pot prelucra o gama larga de piese rotunde si patrate in Spirale, Arce si Cercuri fiind prevazut cu un tub hidraulic de actionare pt operatiile de roluire tuburi si tevi inox.

Este un utilaj ideal pt realizarea profilelor pt santierele de constructii, indoirea metalelor in atelierele de lacatiserie precum si realizarea constructiilor din fier forjat si a balustradelor din inox. Ofera o capacitate de Indoire Profile Metal de 3 ori mai mare fata de alte dispozitive de Indoire de pe piata.

Constructia acestui UTILAJ de INDOIT TUBURI si TEVI pt Confectii BALUSTRADE INOX este compusa dintr-un cadru prevazut cu roti de rulare care permite deplasarea usoara. La punctele pivotante sunt amplasate bucse din aluminiu si bronz iar controlul cursei cilindrului se realizeaza cu usurinta prin intermediul unui maner.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni de Indoire Profile Rotunde Ø60 mm*3 mm
Dimensiuni de Indoire Profile Patrate 60*60*3 mm
Unghi de Indoire Profile 120° - 240°
Puterea motorului 0,55 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Greutate 110 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Acest UTILAJ de INDOIT TUBURI si TEVI BALUSTRADE INOX este ideal pt atelierele de lacatuserie, santierele de constructii productia de Balustrade fiind prevazut standard:
• Set de Indoire 1 inch;
• Set de Roluire 1,5 inch;
• Set de flexiune 1,75 inch;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL