Utilaj Motorizat de INDOIT TUBURI, TEVI si PROFILE pt Balustrade INOX RBM 50

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-251

PRET: 2.990 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Indoit Tuburi, Profile si Tevi model RBM 50 este echipat cu o Rola de Presiune Superioara Reglabila Mecanic. Este solutia ideala pt Curbat Arce, Cercuri si Spirale pt Balustrade din Inox sau Fier Forjat, Rolele Universale oferind posibilitatea realizarii de indoiri diferite a profilelor.

Aceasta MASINA Electrica pt ROLUIT Tuburi si Profile este potrivita pt realizarea elementelor indoite precum spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat, in special pt realizarea elementelor pt BALUSTRADE INOX. Este un dispozitiv versatil cu care se pot Indoi Tevi, Profile, Tije si Platband prin trecerea materialului printre 3 role modulare pt diverse profile metalice.

Masina de Roluit Inox pt Balustrade este echipata suplimentar cu role superioare cu presiune mecanica pt indoirea etrierelor fiind o solutie ideala pt Indoit Arce, Cercuri si Spirale necesare pt santierele de constructii. Constructia acestei Masini de Indoit se caracterizeaza printr-o greutate mare ce asigura o stabilitate optima in timpul functionarii.

Este prevazuta cu Role de antrenare motorizate bidirectionale si durificate pe partile laterale iar rola de avans transversal actionata manual care da raza de indoire este fabricata dintr-un otel durabil si calit. Masina de Roluit Metale include o pedala de control a unitatii de la stanga la dreapta.

Acest dispozitiv de Roluit Tevi si Profile pt Confectii Balustrade Inox este destinat in special lacatuseriilor si santierelor de constructii, putand lucra atat in plan vertical cat si orizontal. Masina de Roluit ofera o gama de indoire a Tevilor Rotunde cu diametrul de 70*2 mm, a Profilelor Rectangulare cu dimensiunea de 60*60*3 mm, Bare Rotunde Pline cu diametrul de 35 mm si Profile Dreptunghiulare cu dimensiunea de 35*35 mm.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni de Indoire Profil Rotund 70*2 mm
Dimensiuni de Indoire Profil Rectangular 60*60*3 mm
Dimensiuni de Indoire Bara Rotunda Ø35 mm
Dimensiuni de Indoire Tija Dreptunghiulara 35*35 mm
Diametru role Ø50 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Tensiune de alimentare 400 V, trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 900*850*1.700 mm
Greutate 450 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Aceasta MASINA de ROLUIT PROFILE si TEVI METALICE este ideala pt confectionarea de Arce, Spirale si Cercuri din Inox si Fier Forjat, prezentand urmatoarele caracteristici:
• Dispozitivul de Curbat Inox este fabricat din tabla de otel sudata;
Masina hidraulica de Roluit este caracterizata printr-o putere mai mare decat masinile conventionale de indoire;
• Ambele axe de indoire sunt actionate de un motor hidraulic puternic, in timp ce rola superioara este ridicata de axa cilindrului hidraulic;
Panoul de control are butoane pt functionarea corecta a aparatului;
Rolele standard permit indoirea diverselor materiale in forme diverse;
Raza de Roluire reglabila in partea superioara a dispozitivului de prindere cu scala vernier;
• Ideala pt aplicatii de Roluire Profile si Tuburi;
• Ofera posibilitatea Roluirii diferitelor Profile prin Role Universale;
Greutatea mare ofera o stabilitate optima in timpul functionarii;
Role directionale durificate pe partile laterale;
Role pliante realizate din otel durabil si calit;
• Functionarea masinii de Indoit se realizeaza prin intermediul unei pedale;
• Ideala pt lucrari in plan vertical si orizontal, stanga / dreapta;

Echipament standard:
Role laterale de ghidare;
Pedala de picior;
• Diferite seturi de role;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL