MASINA Portabila pt ROLUIT Profile Usoare si Tevi pt BALUSTRADE INOX ETR50

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-243

PRET: 850 € + TVA si Transport

Masina de Roluit model ETR 50 este un Utilaj Universal Portabil pt Santiere de Constructii si Confectii Balustrade din Inox ideal la Roluirea Profilelor Usoare, Tevi si Platband. Este echipat cu motor de 0,37 kW si 3 Role care se pot folosi pt indoirea si curbarea unor profile usoare.

Masina portabila de roluit profile usoare este un utilaj de santier care se poate folosi pentru indoirea si curbarea unor profile usoare. Este prevazuta cu un set de 3 role modulare fixate pe cele 3 axe si prinse de corpul masinii prin intermediul carora se pot indoi tevi de diferite dimensiuni. Este solutia ideala pt atelierele de confectii metalice in special pt realizarea elementelor pt Balustrade din Inox sau Constructii Fier Forjat.

Masina universala de indoit profile de constructii prin roluire tevi, tije, bare plate, fier beton etc. este solutia ideala de modelat profile usoare in cazul in care nu exista posibilitati de fasonat fier beton si profile utilizate la confectii metalice. Este echipata cu un motor electric ce creste eficienta si asigura usurinta in realizarea operatiilor de indoire.

Constructia acestei masini de roluit este durabila si stabila fiind compusa dintr-o carcasa din placi de otel sudate cu o baza suport din otel si un stativ reglabil pe inaltime. In dotarea standard este inclusa si o pedala de picior pt controlul operatiilor de indoire.

Caracteristici tehnice
Diametrul minim de Roluire Profile Inox Ø12,7 mm
Diametrul maxim de Roluit Profile Inox Ø25,4 mm
Grosime perete Profil Inox 2 mm
Diametrul minim de Roluire Teava Rotunda Ø25,4 mm
Diametrul maxim de Roluit Teava Rotunda Ø50,8 mm
Grosime maxima perete Teava Rotunda 2 mm
Puterea motorului 0,37 kW
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de ROLUIT PROFILE si TEVI BALUSTRADE INOX este prevazuta standard cu:
Carcasa realizata din placi de otel calit;
Stativ reglabil pe inaltime;
Pedala de picior;
Motor cu puterea de 0,37 kW;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2018  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL