POLIZOR cu Banda de SLEFUIT PROFILE si TEVI pt Balustrade INOX MSM 150

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj pt Balustrade Inox

Cod produs: NIR-244

PRET: 999 € + TVA si Transport

Polizor-ul cu Banda model MSM 150 este un utilaj pt Slefuirea Metalelor cu Banda in special a profilelor pt mana curenta Balustrade Inox. Vitezea mare de rotatie a benzii nu arde suprefetele prelucrate, schimbarea benzii fiind usoara si rapida prin intermediul unui maner basculant cu excentric.

Acest Polizor cu Banda are o arie Universala de utilizare pt operatii de Slefuire a Muchiilor, Suprafetelor Plane si Rotunde pt Mana Curenta Balustrade din Inox, fiind echipata standard cu stand si o constructie stabila ce garanteaza o exploatare lipsita de vibratii. Motorul puternic asigura un cuplu ridicat si cele mai bune rezultate in realizarea operatiilor de SLEFUIRE si intrerupator de siguranta conform IP 54 cu declansare la tensiunea joasa care sporeste siguranta in timpul utilizarii utilajului.

Polizor-ul cu Banda Abraziva de SLEFUIT Suprafete Metalice MSM 150 este un utilaj economic care datorita motorului puternic si constructiei robuste este ideal pt utilizatorii profesionisti din atelierele de reparatii si producatorii de serii mici. Se caracterizeaza printr-o viteza ridicata a benzii abrazive care asigura rezultate optime in exploatare si o functionare lipsita de vibratii datorita rolei echilibrate.

Este un utilaj profesional cu motor cu doua viteze de lucru fiind ideala pt PRELUCRAREA INOXULUI precum si pt operatii de Debavurare Margini si Curatare a Cordoanelor de Sudura, oferind o suprafata mare pt Slefuit Metale si Limitatoare Ajustabile pt uz general.

Inlocuirea benzii abrazive se realizeaza usor si confortabil cu ajutorul unui dispozitiv de schimbare rapida, rola de antrenare cauciucata si masa prevazuta cu strat de grafit asigurand o rulare lina si exacta a benzii. Permite ajustarea rapida pt pozitia orizontala si oblica precum si ajustarea fina a benzii paralele ce asigura o functionare perfect echilibrata.

Suprafata de slefuire deschisa la capete reprezinta solutia optima pt prelucrarea pieselor metalice lungi si ofera posibilitatea de prelucrare suprafete de tip gura de lup, tensiunea benzii ramanand constanta datorita sistemului de fixare cu arcuri. Unitatea de slefuire poate fi ajustata la unghi (poate fi inclinata) prin actionarea unei parghii de blocare.

Caracteristici tehnice
Viteza benzii abrazive 18 / 37 m/sec.
Lungimea benzii abrazive 2.000 mm
Latimea benzii abrazive 150 mm
Putere cedara a motorului S1 100% 2,0 kW (5,4 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 5,9 kW (7,9 CP)
Tensiune de alimentare 400 V
Dimensiuni de abmalare (L*l*h) 1.100*540*650 mm
Greutate neta masina 110 Kg.
Greutate bruta masina 116 Kg.
Informatii suplimentare

Acest POLIZOR de SLEFUIT METALE cu BANDA ABRAZIVA este echipat standard cu echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Polizor de Slefuit Metale MSM 150-400V;
Banda de Slefuit Metale;
Limitator material;
• Hota de exhaustare;
Intrerupator pt oprirea de urgenta;
Ecran de Protectie Rabatabil;
Suport masina;
Masa de Slefuit si Suport;
Intrerupator de siguranta pt motor;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL