ABCANT DUBLU SEGMENTAT HSS 1270/1,2 pt Indoire TABLA 1,2mm grosime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-HSS1270/1,2

PRET: 2.790 € + TVA si Transport

Acest Abkant pt Indoit Tabla model HSS-1270/1,2 este un utilaj manual Dublu Segmentat pt prelucrare accesorii Tubulaturi cu ajutorul caruia se pot Plia foi metalice cu grosimea maxima 1,2 mm, asigurand o latime de prelucrare de 1,27 metri cu unghi maxim de Indoire de 155°.

ABKANT-ul MANUAL cu falca superioara si inferioara SEGMENTATA HSS 1270/1,2 este utilaj universal ideal pt atelierele de prelucrari metalice pt fabricatia de Tubulaturi, Conducte si Sisteme de Ventilatie. Este echipat cu falci cu seturi de segmente tip pian care ofera numeraose posibilitati de Indoire a foilor metalice, prelucrarea profilelor speciale si a casetelor fiind usor de realizat cu acest Abkant Dublu Segmentat.

Acest Utilaj pt Tubulaturi Industriale este caracterizat prin usurinta realizarii operatiilor de Indoire fiind prevazut cu manere pt actionarea manuala a grinzii superioare de Pliere. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pt o exploatare rationala.

Abkant-ul pt TUBULATURI este conceput cu falci segmentate fiind ideal realizarea operatiunilor de INDOIRE TABLE cu lungimi maxime de 1,27 metri si grosimi de pana la 1,2 mm pt Table din Otel si 0,8 mm pt Foi Metalice din Otel Inoxidabil. Unghiul de Indoire poate fi reglat manual pana la 155° prin intermediul unei scale gradate.

Deschiderea si inchiderea falcii superioare se realizeaza cu ajutorul manerului de actionare, aceasta avand o deschidere maxima de 102 mm. Acest Abcant Manual Dublu Segmentat este ideal pt fabricatia de tubulaturi, copertine stresini, cutii si multe altele.

Este prevazut cu segmente atat pe grinda superioara cat si pe cea inferioara cu dimensiunile de 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm si 270 mm ce ofera numeroase posibilitati de Indoire fiind ideala pt plierea cutiilor. Lama inferioara poate fi adaptata rapid si usor la grosimea foii de Tabla de prelucrat iar falca superioara cu inaltime ridicata permite prelucrarea profilelor inalte.

Constructia solida din otel cu design modern ofera un confort sporit in timpul operarii si o gama larga de aplicatii practice. Grinzile sunt realizate din otel de inalta calitate care permit o functionare indelungata mentinand in acelasi timp parametrii corespunzatori de Indoire.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.270 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,2 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 155°
Dimensiuni grinda 15 mm
Dimensiuni elemente grinda de prindere si indoire 25 / 30 / 35 / 40 / 45 / 50 / 75 / 100 / 150 / 200 / 250 / 270 mm
Greutate masina 350 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL