ABCANT cu Placa SEGMENTATA pt INDOIT TABLE 2,5 mm grosime MK1220/2,5

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-MK1220/2,5

PRET: 1.629 € + TVA si Transport

ABCANT-ul Manual MK 1220*2,5 este un utilaj caracterizat printr-o structura puternica si rigida fiind prevazut cu placa superioara cu Segmente de diferite latimi care permit realizarea de cutii pliabile. Acest Abkant poate Indoi Table cu grosimi pana la 2,5 mm pe 1,22 ml.

Acest ABCANT SEGMENTAT pt INDOIT TABLA este echipat cu segmente interschimbabile si este caracterizat printr-un design simplu ce ofera un confort ridicat la indoire. Abcantul Manual are o rigiditate ridicata si o rezistenta mare a structurii metalice si poate Indoi Table de pana la 2,5 mm grosime pe o lungime maxima de 1,22 metri, asigurand un unghi de indoire cuprins intre 0 - 135°.

Utilaj-ul Manual de Indoit Table este un Abkant Segmentat ideal pt atelierele de prelucrari metalice utilizat la fabricatia de Tubulaturi Industriale. Este echipat cu o traversa superioara de Indoire cu Segmente Interschimbabile de diferite latimi ce permit realizarea de cutii pliabile si asigura numeroase posibilitati de Indoire a tablei pt fabricaria tubulaturilor.

Are o constructie robusta si durabila realizata din otel compusa dintr-o structura metalica rigida si puternica ce garanteaza efectuarea operatiilor de Indoire Table fara vibratii sau torsiune, deformarea materialului prelucrat fiind redusa la minimum.

Este echipat cu parghii lungi care permit transmiterea eficienta a puterii in timpul prelucrarii foilor metalice, acestea fiind prevazute cu o contragreutate pentru minimizarea puterii. Traversa superioara si cea inferioara sunt realizate din otel de inalta calitate ce asigura o prelucrare inalt calitativa a foilor metalice, fara deformare.

Prelucrarea profilelor speciale si a casetelor este usor de realizat cu acest Abkant Universal, actionarea manuala cu ajutorul parghiilor realizandu-se rapid si usor. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pentru o exploatare rationala.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1.220 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 2,5 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 0 - 135°
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.750*770*900 mm
Greutate masina 580 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Segmente Interschimbabile cu diferite dimensiuni;
Parghii de actionare;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL