ABKANT MANUAL ZG 1400/1,5 pt INDOIT TABLE 1,5mm grosime in Unghi 135°

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-ZG1400/1,5

PRET: 1.350 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual pt Indoit Tabla model ZG-1400/1,5 este un Abkant profesional cu ajutorul caruia se pot indoi foi metalice cu grosimea maxima de 1,5 mm, unghiul maxim de Indoire fiind de 135°. Asigura o latime de prelucrare de 1,45 m fiind ideal pt prelucrare accesorii Tubulaturi.

ABKANT-ul MANUAL este o presa cu lama ascutita pt Indoit Tabla ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice cu lungimi de maxim 1,45 metri. Este un utilaj de Indoit Table de pana la 1,5 mm grosime fiind ideal pt atelierele de prelucrari metalice pt productia de TUBULATURI Industriale si a accesoriilor pt Conducte si Sisteme de Ventilatie.

Acest Abkant Manual asigura numeroase posibilitati de Pliere Table datorita lamei superioare ascutite si permite reglarea facila a unghiului de indoire pana la 13, fiind prevazut cu o scala gradata pt masurarea unghiului de Indoire Tabla. Constructia robusta si durabila cu falci ascutite garanteaza realizarea operatiunilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid.

ABCANT-ul MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, operatiunea de Pliere a foii metalice realizandu-se prin ridicarea celor doua manere ale parghiei de actionare cu care este echipat.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.450 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,5 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni grinda 20 mm
Greutate masina 150 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL