ABKANT SEGMENTAT pt Tubulaturi Industriale de INDOIT TABLE BPF 1500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-BPF1500

PRET: 2.795 € + TVA si Transport

ABKANT-ul de INDOIT TABLE pt Tubulaturi Industriale model BPF 1500 are un pat lung de 1500 mm si poate Indoi Table Usoare de otel cu grosimea maxima de 1,5 mm. Acest Abkant Manual are o placa superioara segmentata si asigura un unghi de pliere de pana la 140°.

Acest Abkant Segmentat este un utilaj profesional cu falca superioara segmentata construit pt a realiza operatiunile standard de Indoire a Foilor Metalice pt fabricatia Tubulaturilor. Este un utilaj destinat pt a fi exploatat de catre mestesugari si utilizatorii din atelierele de reparatii.

Constructia solida si designul modern garanteaza exploatarea fara vibratii sau torsiune, actionarea falcii superioare realizandu-se prin intermediul unei parghii manuale ce permite manipularea optima a foii metalice. Datorita falcii superioare segmentate are o arie larga de utilizare putand Indoi Table cu dimensiuni pana la 1,5 metri, grosimea maxima fiind de 1,5 mm.

Este echipat cu o scala gradata pt selectarea unghiului de Indoire intre 0 - 140°. Acest Abkant Manual este ideal pt atelierele de prelucrari metalice pt productia de Tubulaturi asigurand prelucrari inalt calitative datorita lamei segmentate realizate din otel.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.500 mm
Grosime maxima tabla 1,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 140°
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 2.000*760*1.270 mm
Greutate masina 515 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL