Utilaj Manual de INDOIT TABLE 0,8 mm grosime pe 2,2 metri lungime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-REDPLUS

PRET: 3.450 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual model RED PLUS 2200/0,8 este un ABKANT cu care se pot Indoi Table de 0,8 mm grosime pe 2,2 metri lungime pt fabricatia de Tubulaturi Industriale si Conducte pt Ventilatie. Traversa superioara are o deschidere de 140 mm, unghiul maxim de Pliere fiind de 140°.

Cu acest Abkant Manual se pot Indoi Table pt confectionarea de TUBULATURI Industriale si Conducte din Foi Metalice pt Sisteme de Ventilatie insa se preteaza si pt lucrari de Tinichigerie sau de confectionare Accesorii Tigla Metalica. Asigura o lungime maxima de prelucrare de 2,2 metri si poate Indoi Table de Otel pana la 0,8 mm grosime, asigurand un unghi maxim de Indoire de 140°.

Grinda superioara este echipata cu lame lise si are o deschidere de 130 mm, actionarea acesteia realizandu-se prin intermediul unor pedale de picior. Reglarea unghiului de Pliere se realizeaza manual prin intermediul unei scale gradate.

Constructia robusta a acestui Abkant si accesoriile de prelucrare realizate din materiale de inalta calitate garanteaza o durata de viata indelungara si o prelucrare inalt calitativa chiar si in conditii de utilizare intensiva. Acest Abkant a fost special conceput pt utilizarea continua pt productia industriala de serie a tubulaturilor si accesoriilor pt sisteme de ventilatie.

In dotarea standard, acest Abkant Manual vine echipat cu o Foarfeca Manuala cu role pt Taierea foilor metalice pe intreaga lungime de prelucrare a utilajului. Este echipat cu roti pt deplasari scurte a utilajului, acestea fiind prevazute cu dispozitive de blocare.

Acest ABKANT MANUAL pt PLIAT Foi Metalice este un utilaj profesional recent aparut pe piata ce se caracterizeaza prin versatilitate, flexibilitate si o executie precisa a operatiilor de INDOIRE TABLE. Este destinat pt atelierele de productie Tubulaturilor si a Accesoriilor de Tinichigerie pt Acoperisuri tip Tigla Metalica fiind echipat cu o lama superoara ascutita ce asigura o gama variata de prelucrari a foilor metalice.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.200 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 140°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 15 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 130 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate 250 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL