ABCANT Manual SEGMENTAT pt INDOIT TABLE 2mm grosime HS 1270/2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-HS1270/2

PRET: 2.150 € + TVA si Transport

Masina de Indoit Table pt Tubulaturi Industriale model HS 1270/2 este un Abkant profesional Segmentat ce poate prelucra foi metalice din otel moale cu grosimea de pana la 2 mm si 1 mm pt otel inoxidabil. Acest Abcant Manual asigura o latime de lucru de 1,27 metri si un unghi de 135°.

Acest ABKANT SEGMENTAT este o Masina Manuala ideala pt Prelucrarare TUBULATURI Industriale, Conducte si Accesorii pt Sisteme de Ventilatie sau alte intrebuintari. Este conceput cu falca superioara segmentata pt realizarea operatiunilor de INDOIRE TABLE cu lungimi maxime de 1,27 metri si grosimi de pana la 2 mm pt foile metalice din Otel si Aluminiu si 1 mm pt Tabla din Otel Inoxidabil.

Este ideal pt atelierele de productie a Tubulaturilor si Conductelor avand o intrebuintare universala ce permite realizarea cu usurinta a operatiilor de Indoire. Actionarea Manuala a acestui Abkant pt Tubulaturi se realizeaza rapid si usor cu ajutorul manerelor cu care este prevazut.

Lama inferioara poate fi adaptata rapid si usor la grosimea foii de Tabla de prelucrat iar falca superioara cu inaltime ridicata permite prelucrarea profilelor inalte. Deschiderea si inchiderea falcii superioare se realizeaza cu ajutorul manerului de actionare, aceasta avand o deschidere maxima de 90 mm. Lama superioara este prevazuta cu segmente ce ofera numeroase posibilitati de Indoire fiind ideala pt plierea cutiilor.

Constructia solida din otel cu design modern ofera un confort sporit in timpul operarii si o gama larga de aplicatii practice. Grinzile sunt realizate din otel de inalta calitate care permit o functionare indelungata mentinand in acelasi timp parametrii corespunzatori de Indoire.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.270 mm
Grosime maxima tabla Rm < 400 MPa 2,0 mm
Grosime maxima tabla din otel inoxidabil 1,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni grinda de Indoire Tabla 20 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire 90 mm
Dimensiuni elemente grinda de prindere si indoire 25 / 30 / 35 / 40 / 45 / 50 / 75 / 100 / 150 / 200 / 250 / 270 mm
Greutate masina 390 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL