MASINA pt NERVURARE TABLA 1 mm grosime pe 2 ml pt TUBULATURI BM 2000

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Nervurat Tubulaturi

Cod produs: MNT-BM2000

PRET: X € + TVA si Transport

Aceasta Masina pt Tubulaturi model BM 2000 este un utilaj ideal pt realizare operatii de Nervurare Table de 1 mm grosime ce poate prelucra foi metalice cu o latime maxima de 2 metri. Masina de Nervurat realizeaza canale tip nervuri de 10 mm latime la o distanta de 300 mm unul de altul.

Masina de Nervurat Table BM 2000 este echipata cu un motor puternic de 2,2 kW si asigura o latime de prelucrare de 2 metri fiind conceputa pentru a forma nervuri pt fabricatia de conducte HVAC, Tubulaturi Industriale, Conducte pt Sisteme de Ventilatie sau pt alte lucrari de prelucrare a foilor metalice care necesita realizarea operatiilor de nervurare a foilor metalice cu grosimi de pana la 1 mm.

Este echipata cu o cutie de viteze centrala pt controlul masinii si conduce in mod direct arborii cu rolele de formare a nervurilor pt Tubulaturi. Acesti arbori sunt prevazuti cu mai multi rulmenti astfel incat nervurile formate sunt dispuse uniform. Rolele de Nervurat Tubulaturi sunt tratate termic si asigura o prelucrare precisa si uniforma pe intreaga suprafata de lucru.

Aceasta Masina de Nervurat Tubulaturi Rectangulare este ideala pt atelierele de productie de dimensiuni medii. Operatia de Nervurare se realizeaza prin plasarea foii metalice pe masa de intrare, fixarea acesteia cu ajutorul dispozitivelor de ghidare iar apoi trecerea tablei printre rolele de formare a nervurilor. Canalele realizate folosind masina de Nervurat arata foarte profesional si sunt mai puternice in comparatie cu conductele plane.

Caracteristici tehnice
Latime maxima de Nervurare Tabla 2.000 mm
Grosime maxima Tabla de Nervurat 1,0 mm (20swg)
Distanta dintre Nervuri 300 mm
Latimea nervurii 10 mm (3/8")
Puterea motorului 2,2 kW (3 CP)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.375*700*1.120 mm
Greutate 360 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL