Masina FALTUIT tip Pittsburgh TABLE 20swg / 1,0 mm pt TUBULATURI CRF20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Faltuit Table Pittsburgh

Cod produs: UTI-MFPCRF20

PRET: 3.850 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Faltuit Table model CRF 20 este format din 5 masini statie utilizate in principal in industria prelucrarii tubulaturilor pt imbinarea tablei la unghiuri drepte pe sectiuni de conducta drepte si curbe. Cu aceasta Masina de Faltuit se pot prelucra Table cu grosimea de 1 mm / 20swg.

Masina pentru Faltuit tip Pittsburgh este echipata standard cu 5 axe rotative cu care se pot realiza imbinari segmente de tabla in Falt Pittsburgh, Falt Agrafa, Falt Dublu sau Falt in Unghi Drept. Rolele pentru realizat Falturi tip Pittsburgh sunt incluse in dotarea standard a acestei masini de faltuit, optional putand fi livrata cu axe si seturi de role pt realizarea altor tipuri de falt pt tubulaturi industriale.

Faltul se realizeaza intr-o singura trecere, o flansa este introdusa in buzunar iar apoi este batuta peste margine. Axele auxiliare sunt, de asemenea, montate ca si cele standard, pe acestea putand fi montate alte role pentru realizarea altor tipuri de falt, cum ar fi cele pt realizat falturi sub forma de rulouri cusatura dubla. De asemenea, acest utilaj de faltuit este prevazut cu dispozitiv ghidat automat pentru bordurat pentru realizat unghiuri drepte pe forme curbe, drepte si neregulate.

Masina de faltuit CRF20 are o constructie compacta si robusta, cu placile laterale realizate din otel. Axele, rolele de formare falt, rotile dintate si gardurile de ghidare sunt calite. Aceasta masina este varianta compacta a utilajului de faltuit RF20, datorita dimensiunilor sale aceasta masina fiind ideala pentru utilizarea in locuri diferite, putand fi transportata cu usurinta in portbagajul masinii sau intr-o duba de dimensiuni mici.

Caracteristici tehnice
Puterea motorului 0,75 kW (1 CP)
Tensiunea de alimentare 415V
Tip alimentare trifazata
Numar axe de lucru 5
Viteza de lucru 7 m/min
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 840*350*495 mm
Greutate 80 Kg.
Dimensiuni prelucrare cu Role pt Faltuit tip Pittsburgh (Standard)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 25 mm (sub rezerva dimensiunii ciocului peste margine)
Grosime maxima 1,0 mm
Latime cusatura 10 mm
Dimensiuni prelucrare cu Role pt Faltuit tip Agrafa (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 54 mm
Grosime maxima 1,0 mm
Latime cusatura 29 mm
Dimensiuni prelucrare cu Role pt Falt Dublu (Optional)
Sectiune
Grosime maxima 1,0 mm
Latime cusatura 10 mm
Dimensiuni prelucrare cu Role pt Faltuit in Unghi Drept (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 11 mm
Grosime maxima 1,6 mm
Inaltime maxima Flansa 11 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL