Masina FALTUIT TABLE tip BUTTON SNAP LOCK pt TUBULATURI BPSL20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Faltuit Table Pittsburgh

Cod produs: UTI-MFPBPSL20

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Faltuit Table tip Button Snap Lock sau tip Agrafa model BPSL20 are 9 axe rotative si este utilizata in industria de prelucrare tubulaturi pt FALTUIT Table 1 mm grosime in Imbinari tip AGRAFA si BUTTON SNAP LOCK in unghi drept, falt mai sofisticat decat faltul Pittsburgh.

Masina BPSL20 de FALTUIT tip BUTTON SNAP LOCK / tip AGRAFA are o constructie robusta, cu placile laterale realizate din otel. Axele, rolele de formare falt, rotile dintate si gardurile de ghidare sunt calite. Cu ajutorul acesteia se pot realiza sectiuni de table de sex masculin si feminin, prin imbinarea acestora realizandu-se faltul tip Agrafa sau Faltul Button Snap Lock cu o articulatie aproape incasabila.

Faltul feminin este format printr-o singura trecere. Flansa, prevazuta cu jaluzele perforate este formata in partea auxiliara a masinii iar prin fixarea flansei in sectiunea feminina se realizeaza imbinarea fara a fi necesara baterea marginilor ca la faltul de tip Pittsburgh.

Cand este utilizata impreuna cu dispozitivul de bordurat dublu care are doua capete de faltuit se pot realiza faltuiri pe colturi rotunde datorita capului inclinabil si capului prevazut cu ponsoane care ajuta la realizarea obloanelor in fansa cu unghi drept pentru a se potrivi la imbinarea faltului agrafa si Button Snap Lock de 1,0 mm maxim.

Utilaj-ul de Faltuit Table de 1,0 mm (20swg) este ideala pentru realizarea Falturilor tip Agrafa sau tip Button Snap Lock destinate Tubulaturilor Industriale. Aceasta masina statie este compusa din 9 axe rotative care sunt prevazute cu Role pt Imbinari Plate tip BUTTON SNAP LOCK AGRAFA utilizate in principal in Industria prelucrarii Tubulaturilor Industriale pentru Imbinarea Marginilor de Conducta si Sisteme de Ventilatie.

Caracteristici tehnice
Puterea motorului 1,5 kW (2 CP)
Tensiunea de alimentare 415V
Tip alimentare trifazata
Numar axe de lucru 9 (cu axe auxiliare)
Viteza de lucru 8 m/min
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1650*615*1000 mm
Greutate 275 Kg.
Dimensiuni prelucrare Falt tip BUTTON SNAP LOCK / Falt tip AGRAFA (Standard)
Dimensiuni material utilizat 45 mm
Grosime maxima material 1,0 mm
Latime cusatura 16 mm
Inaltime maxima Flansa 10 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2018  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL