PISTOL (Ciocan) Pneumatic de INCHIS FALT tip Pittsburgh pana la 1 mm AH20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Inchidere Falt Pittsburgh

Cod produs: UTI-IFAH20

PRET: 350 € + TVA si Transport

Acest Pistol de Inchis Falt model WNS AH20 este un dispozitiv manual ce functioneaza cu Aer Comprimat si este destinat Inchiderii Manuale de Falturi tip Pittsburgh pana la 1 mm grosime (20swg). Forta si viteza loviturii de ciocan sunt variabile si pot fi reglate prin apasarea tragaciului.

Pistolul Pneumatic Manual de Inchis Falt tip Pittsburgh este o alternativa pentru masinile automate de inchis falturi, acesta fiind ideal pentru operatiile de inchidere manuala a falturilor care nu pot fi realizate in mod automat. Acest Ciocan Inchis Falt se preteaza pt operatii mici de finalizare a falturilor, fiind un dispozitiv indispensabil pentru atelierele de prelucrare tinichigerie sau Tubulaturi Industriale.

Cu ajutorul acestui dispozitiv de inchis falt tip Pittsburgh se pot prelucra table metal cu grosimea de pana la 1 mm. Capul ciocanului are diametrul de Ø40 mm si asigura o viteza de lucru de pana la 3.500 batai/minut.

Acest inchizator manual pt falt Pittsburgh functioneaza pe baza de Aer Comprimat, presiunea necesara functionarii fiind de 90 PSI, fluxul de aer necesar fiind de 4,5 CFM. Ciocanul este prevazut cu un furtun cu diametrul de 3/8”, admisia de aer fiind de 1/4” NPT.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima Inchidere Falt tip Pittsburgh 1,0 mm
Diametru Cap Pistol Ø40 mm
Viteza de lucru Ciocan Falt 3.500 batai/minut
Viteza de lucru variabila
Presiune de Aer 90 PSI
Flux de aer 4,5 CFM
Admisia de aer 1/4” NPT
Diametru furtun alimentare cu aer Ø3/8”
Dimensiuni Pistol de Inchis Falt Pittsburgh (L*l*h) 250*150*50 mm
Dimensiuni de ambalare Pistol Inchis Falt (L*l*h) 400*350*100 mm
Greutate aproximativa Pistol Falt Pittsburgh 2,5 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2017  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL