UTILAJ Manual SEGMENTAT pt INDOIRE TABLE 1,5 mm grosime BPF2500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-BPF2500

PRET: 4.890 € + TVA si Transport

Acest ABCANT SEGMENTAT de INDOIT TABLE model BPF 2500 este un utilaj pt productia de Tubulaturi Industriale ce ofera un unghi de pliere de pana la 135°. Cu acest utilaj manual se pot indoi foi metalice cu grosimea pana la 1,5 mm, latimea maxima de prelucrare fiind de 2,5 metri.

ABKANT-ul MANUAL cu falca superioara segmentata este conceput pt a realiza operatii standard de INDOIRE TABLE cu lungimi de pana la 2,5 metri. Este ideal pt atelierele de reparatii si prelucrari metalice pt Tinichigerie sau pt productia de Tubulaturi Rectangulare cat si pt realizarea accesoriilor pt conducte sau sisteme de ventilatie.

Cu acest Utilaj Manual se pot Indoi foi metalice cu grosimea de pana la 1,5 mm asigurand un unghi de indoire intre 0 - 135°. Selectia unghiului se realizeaza prin intermediul unei scale gradate iar actionarea falcii superioare se realizeaza rapid si usor prin actionarea manuala a manerului.

Constructia solida din otel cu design modern a acestui Abkant Manual permite realizarea cu usurinta a operatiilor standard de Indoire. Lama inferioara poate fi adaptata rapid si usor la grosimea foii metalice de prelucrat iar falca superioara cu inaltime reglabila permite prelucrarea profilelor inalte. Deschiderea si inchiderea falcii superioare se realizeaza cu ajutorul manerului.

Lama superioara este prevazuta cu segmente ce ofera numeroase posibilitati de indoire fiind ideala pentru plierea cutiilor. Acest Abkant Segmentat este ideal pt atelierele de productie a Tubulaturilor oferind un raport cost-beneficiu foarte avantajos.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.500 mm
Grosime maxima tabla 1,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 135°
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Table 120 mm
Inaltimea patului de lucru 920 mm
Dimensiuni segmente de Indoit Tabla 1*25mm, 1*30mm, 1*35mm, 1*40mm, 1*45mm, 1*50mm, 1*75mm, 2*100mm, 1*150mm, 2*200mm, 1*270mm, 3*400mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.240*560*1.340 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 3.290*630*1.440 mm
Greutate masina 1.500 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL