Utilaj Motorizat pt NERVURAT TABLA 1 mm grosime pe 1,55 ml BM 1550

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Nervurat Tubulaturi

Cod produs: MNT-BM1550

PRET: X € + TVA si Transport

UTILAJ-ul de NERVURAT model BM 1550 poate prelucra TABLA de 1 mm grosime cu o latime maxima de 1,55 metri pt Fabricatia de TUBULATURI Rectangulare si Conducte. Cu acest utilaj de format canale pe foi metalice se realizeaza Nervuri cu latimea 10 mm la o distanta de 215 mm.

Acest Utilaj pt Tubulaturi Rectangulare se caracterizeaza printr-o constructie robusta ce garanteaza o prelucrare precisa si o operare fara vibratii sau torsiune. Nervurarea Tablei se realizeaza prin plasarea foii metalice pe masa de intrare, fixarea acesteia cu dispozitivele de ghidare si trecerea printre rolele de formare a nervurilor.

Canalele realizate folosind masina de Nervurat arata foarte profesional si sunt mai puternice in comparatie cu conductele plane. Este un utilaj ideal pt productia de TUBULATURI Rectangulare, Conducte HVAC sau Sisteme de Ventilatie Industriale, cu ajutorul acestuia putandu-se forma canale la o distanta de 215 mm pe foi metalice 1 mm grosime cu latimea maxima de 1,55 metri.

Controlul utilajului se realizeaza prin intermediul unei cutii de viteze centrala care conduce in mod direct arborii cu rolele de formare a nervurilor. Acesti arbori sunt prevazuti cu mai multi rulmenti astfel incat nervurile formate sunt dispuse uniform. Rolele de Nervurat Tubulaturi sunt tratate termic si asigura o prelucrare precisa si uniforma pe intreaga suprafata de lucru.

Caracteristici tehnice
Latime maxima de Nervurat Tabla 1.550 mm
Grosime maxima Tabla de Nervurat 1,0 mm (20swg)
Distanta dintre Nervuri 215 mm
Latimea nervurii 10 mm (3/8")
Puterea motorului 1,5 kW (2 CP)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.975*700*1.120 mm
Greutate 210 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL