ABKANT pt PLIAT TABLA 1,5 mm grosime pe 2,64 ml pt TUBULATURI

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-ZGR2500/1,5

PRET: 3.600 € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual cu Cutite Lise model ZGR2500/1,5 este un utilaj pt productia de TUBULATURI cu care se pot realiza operatii de PLIERE Foi Metalice de TABLA cu grosimi pana la 1,5 mm pe o lungime maxima de 2,64 metri. Acest Abcant asigura un unghi maxim de Indoire de 145°.

Acest Utilaj ABKANT Manual de Pliat Tabla este un utilaj profesional pt TUBULATURI cu ajutorul caruia se pot prelucra Conducte si acoperisuri pt Sisteme de Ventilatie sau alte intrebuintari din foi metalice din diferite materiale. Datorita echiparii cu lama superioara dreapta acest utilaj asigura numeroase posibilitati de Indoire a Tablei pt productia diferitelor accesorii prin Pliere.

Cu acest Abkant de Indoit Table Subtiri se pot prelucra foi metalice din otel cu grosimea maxima de 0,8 mm pe o lungime maxima de Indoire de 2,64 metri. Are inclusa in dotarea standard o Foarfeca Manuala cu Role ce poate taia table pe intreaga lungime de prelucrare a acestui ABKANT MANUAL.

Spre deosebire de alte utilaje de pe piata de profil din aceeasi categorie, acest Abkant Manual de Indoit Table are un unghi maxim de Pliere de 165°, marind astfel capacitatea de prelucrare a acestui dispozitiv. Reglarea unghiului de indoire se realizeaza manual prin intermediul unei scale gradate, deschiderea traversei de Pliere Table realizandu-se in 3 pozitii pana la maxim 80 mm.

Traversa de Indoire se actioneaza prin intermediul parghiei manuale. Are o constructie robusta ce il face potrivit pt utilizarea continua in cadrul atelierelor de prelucrari metalice fiind potrivit pt productia industriala de serie. Datorita constructiei sale operatiile de Indoire Tabla se realizeaza fara vibratii sau torsiune, calitatea indoirii fiind una inalt calitativa, fara ca marginile foii metalice sa se deformeze in timpul prelucrarii.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.640 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 165°
Dimensiuni margine de indoire 20 mm
Deschiderea maxima a traversei de Indoire 80 mm
Foarfeca rotativa pt Taiere Table inclusa
Greutate masina 290 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL