UTILAJ pt FALTUIT TABLE 1,0 mm pt Imbinari Plate 'S' Capete Conducte FSC20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Faltuit Table Pittsburgh

Cod produs: UTI-MFPFSC20

PRET: 4.990 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Multfunctional pt Faltuit Table model FSC20 are 2 randuri cu 9 axe rotative cu care se pot imbina capete conducte pe piste drepte sub forma de S. Imbinarea S se formeaza pe mijlocul masinii care are arbori dublu extinsi pe care pot fi montate alte role auxiliare pt alte tipuri de faltuiri.

Utilaj-ul Universal de Faltuit Table de 1,0 mm (20swg) este ideala pentru realizarea Falturilor tip Imbinare Plata S destinata Capetelor de Conducta. Aceasta masina statie este compusa din 9 axe rotative care sunt prevazute cu Role pt Imbinari Plate tip S utilizate in principal in Industria prelucrarii Tubulaturilor Industriale pentru Imbinarea Capetelor de Conducta si Sisteme de Ventilatie.

Cu rolele standard de format Falt tip Imbinari Plate S se formeaza faltul printr-o singura trecere, o flansa fiind introdusa in buzunar iar apoi este batuta peste margine pt fixare. Axele auxiliare sunt, de asemenea, incluse in dotarea standard, pe acestea putandu-se monta alte role pentru realizarea de Falturi Duble, Falt Pittsburgh Mic, Falt Agrafa, Falt cu Cusatura Simpla, Falt in Unghi Drept, Falt cu Cusatura in Picioare, Falt 3 in 1, Falt cu Margine de Siguranta sau Falt Dublu Inchis.

Utilaj-ul FSC20 de FALTUIT tip IMBINARI PLATE S are o constructie robusta, cu placile laterale realizate din otel. Axele, rolele de formare falt, rotile dintate si gardurile de ghidare sunt calite.

Faltul tip Imbinare S este un profil care este format cu masini de faltuit folosind table metalice de 22 sau mai usoare. Resultatul in urma prelucrarii cu masina de faltuit are forma unui tiv intarit cu buzunar amplu pentru imbinarea capetelor de conducta si tubulaturi industriale. Cand este utilizat un falt C este mai rapid si mai usor sa se realizeze imbinarea a doua conducte, faltul S fiind pozitionat in partea superioara iar faltul C in cea inferioara.

Rolele pentru realizat falturi S sunt montate pe mijlocul masinii, aceasta avand arbori dubli extinsi pe care pot fi montate alte role auxiliare pentru realizarea altor tipuri de falturi prezentate in anexa caracteristicilor tehnice. Cel mai frecvent utilizat tip de falt este Faltul Imbinare C si Falturi 3 in 1. Faltul tip Imbinare Plata S este utilizat in aplicatii usoare comerciale si industriale si predominant in sistemele de incalzire si instalatii de ventilatie.

Caracteristici tehnice
Puterea motorului 1,5 kW (2 CP)
Tensiunea de alimentare 415V
Tip alimentare trifazata
Numar axe de lucru 9 (cu axe auxiliare)
Grosimea maxima a materialului 1,0 mm (20swg)
Viteza de lucru 8 m/min
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1650*615*1000 mm
Greutate 275 Kg.
Dimensiuni prelucrare Falt tip Imbinare Plata S (Standard)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 92 mm
Grosime maxima material 0,8 mm
Latime cusatura 27 mm
Dimensiuni prelucrare Falt Mic tip Pittsburgh (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 25 mm
Grosime maxima material 0,8 mm
Latime cusatura 10 mm
Dimensiuni prelucrare Falt tip Agrafa (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 54 mm
Grosime maxima 1,0 mm (20swg)
Latime cusatura 29 mm
Dimensiuni prelucrare Falt Dublu (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 32 mm
Grosime material 1,2 mm (18swg)
Latime cusatura 13 mm
Dimensiuni prelucrare Falt cu Cusatura Simpla (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 11 mm
Grosime maxima 1,0 mm
Latime cusatura 10 mm
Dimensiuni prelucrare Falt in Unghi Drept (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 11 mm
Grosime maxima 1,6 mm
Inaltime maxima Flansa 11 mm
Dimensiuni prelucrare Falt cu Cusatura in Picioare (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 54 mm
Grosime maxima 0,8 mm
Inaltime Cusatura 19 mm
Dimensiuni prelucrare Falt tip 3 in 1 (Optional)
Sectiune
Grosime maxima 0,8 mm
Inaltime Cusatura 15 mm
Dimensiuni prelucrare Falt cu Margine de Siguranta (Optional)
Sectiune
Grosime material 0,8 mm
Latime cusatura 8 - 10 mm
Dimensiuni prelucrare Falt Dublu Inchis (Optional)
Sectiune
Dimensiuni material utilizat 32 mm
Grosime maxima 1,2 mm
Latime cusatura 13 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL