CIOCAN Pneumatic cu Compresor Propriu pt Fier FORJAT la CALD FSB 40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocan Pneumatic Fier Forjat

Cod produs: UFF-FSB40

PRET: 7.200 € + TVA si Transport

CIOCANul de Forja FSB 40 este un Utilaj de FORJAT fier la Cald fiind compus dintr-un corp cu 2 cilindri care se misca actionati de un motor electric, aerul comprimat fiind transferat dintr-un cilindru in celalalt producand o deplasare pe verticala a capului de forta cu soc pe nicovala interioara.

Acest Ciocan de Forja FSB40 este un utilaj pentru Fier Forjat actionat PNEUMATIC cu Compresor propriu. Este un ciocan de forja economic de dimensiune medie fiind utilizat pentru productia de serie a pieselor forjate la cald reducand la minimum forta musculara necesara unui forjor clasic.

Este prevazut cu un motor de antrenare asincron trifazat cu puterea de 5,5 CP (4 kW) care asigura o viteza de lucru de 1.500 rot/min si o cadenta maxima de lucru de 220 lovituri/minut. Cursa maxima de lucru a acestui Ciocan Pneumatic pentru Fier Forjat este de 200 mm, greutatea capului de forta a ciocanului fiind de 40 Kg.

Sistemul Pneumatic de transmitere a fortei este prevazut cu reglaj din pedala de picior din fata. Ciocanul de forja are compresor propriu dotat cu sistem de compresare si de ungere pneumatic.

Caracteristici tehnice
Putere motor de antrenare 4 kW, 5,5 CP
Tip motor asincron trifazat
Viteza de rotatie 1.500 rotatii/minut
Cadenta maxima de lucru 220 lovituri/minut
Cursa maxima de lucru pt fier forjat 200 mm
Greutatea capului de forta a ciocanului de forja 40 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1270*780*1330 mm
Greutate ciocan de forja 640 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare
Acest CIOCAN actionat PNEUMATIC pentru Prelucrare FIER FORJAT necesita o fundatie solida din beton cu traverse din lemn de esenta tare. Optional se pot comanda seturi de matrite cu model pentru forjare cu ciocanul de forja (vezi imagini).


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL