CIOCAN PNEUMATIC cu Aer Comprimat pt Forjare, Indoire si Rasucire PFH16

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocan Pneumatic Fier Forjat

Cod produs: UFF-PFH16

PRET: 2.990 € + TVA si Transport

Acest Ciocan Pneumatic model Wneal PFH16 este un utilaj de forjat fier cu o putere a bataii de 16 kg fiind ideal pt realizarea operatiilor de forjare, perforare, daltuire cat si pt sudarea, indoirea si rasucirea metalelor. Greutatea bataii capului de forta a ciocanului de forja este de 16 Kg.

Ciocanul cu Actionare Pneumatica pentru Forjat Fier PFH16 este un utilaj profesional pentru prelucrarea barelor metalice. Acest ciocan forja pneumatic cu Aer Comprimat este un utilaj de dimensiune medie fiind utilizat pentru productia de serie a pieselor forjate la cald reducand la minimum forta musculara necesara unui forjor clasic.

Este prevazut cu un motor de antrenare trifazat cu puterea de 2 CP (1,5 kW) care asigura o viteza de lucru de 1.440 rot/min si o capacitate maxima de lucru de 258 batai/minut. Cursa maxima de lucru a acestui Ciocan Forja Pneumatic este de 180 mm, greutatea capului de forta a ciocanului fiind de 16 Kg.

Cu ajutorul acestui ciocan forjor se pot prelucra bare metalice patrate de 20*20 mm precum si bare metalice rotunde si circulare cu diametrul de Ø20 mm. Acest CIOCAN actionat PNEUMATIC pentru Prelucrare FIER FORJAT necesita o fundatie solida din beton cu traverse din lemn de esenta tare.

Caracteristici tehnice
Greutatea bataii capului de forta ciocan forja 16 Kg.
Capacitate bataii Cadenta maxima de lucru 180 lovituri/minut
Cursa maxima de lucru pt fier forjat 180 mm
Batai pe minut 258
Capacitate maxima Bare Metalice Patrate 20*20 mm
Capacitate maxima Bare Metalice Rotunde Ø20 mm
Viteza de rotatie 1.440 rotatii/minut
Putere motor de antrenare 1,5 kW, 2 CP
Tensiunea de alimentare 415 V
Tip motor trifazat
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1100*540*1100 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1160*590*1130 mm
Greutate ciocan de forja 265 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL