Dispozitiv de INDOIT FORME CURBE din Profile Metalice pt Fier Forjat SB30

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMSB30

PRET: 340 € + TVA si Transport

Dispozitivul Universal model WNS SB30 este construit pt realizarea manuala a diferitelor operatiuni de indoire a barelor rectangulare si rotunde in forma de S-uri si C-uri, precum si alte forme curbe. Este ideal pt realizarea de Indoiri tip Spirala sau Circulare pentru Fier Forjat.

Acest Utilaj Manual de Indoit este un dispozitiv universal cu care se pot realiza numeroase forme de indoiri a profilelor metalice rectangulare, circulare sau patrate precum indoiri tip spirala, indoiri circulare, indoiri tip rulou, indoiri in unghi sau indoiti tip bobina. Este destinat exploatarii in atelierele de realizare a pieselor din fier forjat si de catre utilizatorii amatori pentru realizarea diferitelor piese precum grilaje, balustrade pt balcoane, porti, usi, mobilier gradina sau corpuri iluminat din FIER FORJAT, otel, alama, aluminiu, cupru, etc.

Dispozitivul de Indoit Profile pt Fier Forjat este prevazuta standard cu 3 matrite ideale pt indoirea diferitelor dimensiuni de materiale si raze si are o constructie stabila si o baza prevazuta cu gauri ce permit fixarea sigura pe banc sau masa de lucru. Dispozitivul este realizat din fonta si garanteaza o exploatare fara torsiune.

Este ideala pentru realizarea diferitelor forme din fier forjat pentru balcoane, balustrade si suporturi pentru lumanari, aceasta putand prelucra bare rotunde cu diametrul de pana la Ø10 mm, bare patrate de pana la 10*10 mm si bare platband rectangulare cu dimensiunile de pana la 30*10 mm.

Caracteristici tehnice
Capacitate Indoire Bara Sectiune Circulara Ø10 mm
Capacitate Indoire Bara Sectiune Patrata 10*10 mm
Capacitate Indoire Bara Sectiune Rectangulara 30*10 mm
Dimensiuni dispozitiv (L*l*h) 550*280*220 mm
Greutate 30 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Dispozitiv Manual Universal de Indoit Forme Curbe pt Fier Forjat:
Set Matrite;
Placute de Indoire;
Dispozitiv de Spiralat;
Parghie Maner pentru Indoire;
Limitator material;

Fisiere:
Date tehnice DISPOZITIVE Manual de INDOIT FORME CURBE WNS - SB30


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL