Dispozitiv Universal pt INDOIT MANUAL Bare Metalice la COLTURI UB100

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMUB100

PRET: 190 € + TVA si Transport

Dispozitivul Manual pt Indoit Colturi model WNS UB100 este o Scula Universala de Prelucrat Metale ce ofera o inalta precizie. Este utilizata pentru Indoirea la Rece si Cald a Barelor Metalice Rotunde, Patrate si Platband precum si pentru Indoit Colturi cu un unghi de pana la 120°.

Masina Universala de Indoit are o precizie ridicata la aplicatiile repetabile datorita limitatorului de indoire putand fi utilizata pentru realizarea operatiilor de indoire exacta, atat la rece cat si la cald a platbandei cu dimensiunile de 100*5 mm (indoire la rece) si 100*15 mm (indoire la cald), a profilelor circulare de 22 mm (indoire la cald) si 18 mm (indoire la rece) si a sectiunilor patrate din otel de 22*22 mm (indoire la cald) si 16*16 mm (indoire la rece).

Masina Manuala pt Fier Forjat are o fata larga de sprijin ce asigura o functionare sigura si fiabila, fiind prevazuta cu o constructie stabila cu gauri ce permit fixarea sigura pe banc sau masa de lucru.

Indoirea in unghiuri cu diferite raze poate fi realizata prin modificarea si / sau rotirea placii matrita, dispozitivul fiind dotat cu reglaj continuu variabil a limitatorului lungimii de indoire si sistem de fixare cu excentric pentru un lucru rational. Unghiul de indoire poate fi reglat pana la 120° si poate fi citit cu ajutorul scalei.

Acest Dispozitiv Universal este ideal pentru realizarea operatiilor manuale de indoire fier fiind utilizat pentru indoirea foilor metalice rotunde, patrate si platband precum si pentru indoirea colturilor de catre utilizatorii amatori precum si in atelierele de reparatii si lacatuserii.

Caracteristici tehnice
Unghi de Indoire pana la 120°
Capacitate Indoire la Rece Platband 100*5 mm
Capacitate Indoire la Cald Platband 100*15 mm
Capacitate Indoire la Rece Bara Sectiune Circulara Ø18 mm
Capacitate Indoire la Cald Bara Sectiune Circulara Ø22 mm
Capacitate Indoire la Rece Bara Sectiune Patrata 16*16 mm
Capacitate Indoire la Cald Bara Sectiune Patrata 22*22 mm
Capacitate Indoire la Rece Profil Cornier 60*8 mm
Capacitate Indoire la Cald Profil Cornier 100*12 mm
Dimensiuni dispozitiv (L*l*h) 780*280*320 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 820*320*360 mm
Greutate 32 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Dispozitiv Manual Universal de Indoit Forme Curbe pt Fier Forjat:
Limitator Unghiular;
Placute de Indoire;
Maner pentru Indoire;
Limitator material;

Fisiere:
Date tehnice DISPOZITIV MANUAL Universal de INDOIT Metal WNS - UB100


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL