Foarfeca Manuala pt TAIAT Sectiuni si Bare Plate, Rotunde si Rectangulare PBS-9

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMPBS9

PRET: 650 € + TVA si Transport

Ghilotina cu Foarfece Manual PBS-9 poate taia foi de metal plate, rotunde si otel dreptunghiular, masina asigurand taierea materialelor groase fara folosirea fortei. Foarfeca universala a fost echipata cu un dispozitiv de stantare si este prevazuta standard cu clame de fixare reglabile in inaltime.

Acest Foarfece Universal pentru Taierea Tablei si Sectiunilor de Bare pt Fier Forjat este construit pt taierea eficienta a profilelor cu o forta fizica mica, fiind ideala pentru utilizatorii casnici, atelierele de reparatii si pentru atelierele de prelucrare fier forjat.

Constructia acestei ghilotine manuale de taiat fier forjat este foarte durabila si stabila, corpul masinii fiind construit din otel, si asigura o vizibilitate buna asupra intregii lungimi a cutitului. Aceasta foarfeca manuala asigura o taiere geometrica, ergonomica, cutitele fiind realizate din otel de calitate, fiind calite si slefuite.

Cu aceasta Foarfeca Universala se pot prelucra table, sectiuni si bare metalice pentru realizarea pieselor din fier forjat, putandu-se taia bare rotunde cu diametrul de Ø22 mm, bare metalice patrate cu dimensiunea de 20*20 mm si foi metalice platband de 90*14 mm. De asemenea, cu aceasta ghilotina universala manuala se pot taia bare cu dimensiunea de 60*7 mm atat in unghi cat si profile T.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni de Taiere Bare Rotunde Ø22 mm
Dimensiuni de Taiere Bare Patrate 20*20 mm
Dimensiuni de Taiere Platband 90*14 mm
Dimensiuni de Taiere Bare in Unghi 60*7 mm
Dimensiuni de Taiere Profile T 60*7 mm
Grosime de Taiere Placa Metalica 10 mm
Dimensiuni de Taiere la Grosime 8 mm
Lungimea cutitului de Taiere Metal 178 mm
Dimensiuni de gabarit Foarfeca Manuala (L*l*h) 1100*360*930 mm
Greutate Ghilotina Universala Fier Forjat 130 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Foarfeca Manuala Universala de Taiat Profile pt Fier Forjat:
Cutite de calitate;
Cleme Reglabile de Fixare;
Parghie pentru Actionare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL