Masina pentru AMPRENTAT la RECE Tevi Patrate si Platband DH 1-60A

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Amprentat la Rece

Cod produs: UFF-DH1-60A

PRET: 3.990 € + TVA si Transport

Utilaj-ul pentru Amprentat Fier Forjat la Rece model DH 1-60A are numai capul de forta fara rolele de amprentare in pretul standard. Cu acest Utilaj pt Amprentare Fier la Rece se pot amprenta Tevi Patrate de 60*60 mm, Platband de 50*8 mm si Bare Patrate Pline de 25*25 mm.

Acest Utilaj pentru Fier Forjat are numai 6 seturi de role pentru Amprentare in dotarea standard fara motor de antrenare.

Varianta motorizata a acestui utilaj de amprentat fier are in dotarea standard 10 seturi de role pentru amprentarea la rece. Aceasta varianta are un motor de 5,5 kW alimentat la 380V ce ofera o productivitate de 270 metri/ora. Pretul dispozitivului de amprentat la rece in varianta motorizata este 6.500 € + TVA si transport.

La cerere se poate livra o masina echipata cu motor de 2,2 kW monofazat sau trifazat la pretul de 680 € + TVA si transport.

Caracteristici tehnice
Capacitate maxima Teava Patrat 60*60 mm
Capacitate maxima Platband 50*8 mm
Diametru maxim Bara Patrata Plina 25*25 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1920*1250*1300 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL