Masina de SLEFUIT cu BANDA pentru Debavurare Margini MSM 100L_230V

Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMMSM100L

PRET: 545 € + TVA si Transport

Masina de Slefuit cu Banda model MSM100L-230V este un utilaj conceput pt realizarea operatiilor de Debavurare Margini si Curatare a Cordoanelor de Sudura. Este prevazuta cu banda de slefuit metale cu dimens. de 100*1220 mm, viteza de 19 m/sec asigurand rezultate optime.

Dispozitivul de Slefuit Metale este recomandata pt exploatarea de catre utilizatorii amatori cu cerinte ridicate si pentru atelierele de prelucrari metalice, viteza ridicata a benzii abrazive asigurand rezultate optime in exploatare.

Acest Slefuitor Manual se caracterizeaza printr-o functionare lipsita de vibratii datorita rolei echilibrate fiind ideal pt utilizarea in realizarea operatiilor de debavurare margini si curatare a cordoanelor de sudura. Ofera o suprafata mare de slefuit si este prevazuta cu limitatoare ajustabile pentru uz general.

Motorul puternic asigura un cuplu ridicat si cele mai bune rezultate in realizarea operatiilor de slefuire fier. Masina este prevazuta cu intrerupator de siguranta conform IP 54 cu declansare la tensiune joasa, unitatea de slefuire putand fi ajustata la unghi (poate fi inclinata) prin actionarea unei parghii de blocare.

Constructia stabila a acestui dispozitiv de slefuit fier forjat garanteaza o exploatare lipsita de vibratii, masina fiind echipata standard cu stand de lucru. Inlocuirea benzii abrazive se realizeaza confortabil cu ajutorul dispozitivului de schimbare rapida.

Rola de antrenare cauciucata si masa prevazuta cu strat de grafit asigura o rulare lina si exacta a benzii abrazive. Permite ajustarea fina a benzii paralele asigurand o functionare perfect echilibrata a acesteia.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni Banda de Slefuit Metale 100*1220 mm
Viteza Banda de Slefuit Fier 19 m/sec.
Puterea cedata a motorului S1 100% 1,5 kW (2 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 2,1 kW (2,8 CP)
Tensiune de alimentare 230 V
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 610*410*370 mm
Greutate neta Masina Slefuit 40 Kg.
Greutate bruta Slefuitor Metal 50 Kg.
Informatii suplimentare

In dotarea standard Masina de Slefuit cu Banda pt Debavurare Margini este prevazuta cu:
Banda de Slefuit;
Limitator material;
Hota de Exhaustare;
Intrerupator pentru Oprirea de urgenta;
Ecran de Protectie Rabatabil;
Suport Masina Slefuit;
Masa de Slefuit si Suport pt Masa;
Intrerupator de siguranta pentru motor;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL