MASINA pt SLEFUIT si SATINAT METALE cu Viteza Reglabila SM100 230V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMSM100

PRET: 245 € + TVA si Transport

Masina de Slefuit si Satinat Metale model SM100-230V este ideala pt realizarea manuala a operatiilor de slefuire, polisare si satinare otel inoxidabil, metale neferoase, otel, etc. Este conceputa pt debavurat, curatat, indepartat rugina si reziduri de vopsea de pe diverse suprafete.

Acest Dispozitiv de Prelucrat Fier este construita pentru a mentine o viteza de lucru constanta indiferent de sarcina de lucru, modul de operare ergonomic cu ambele maini facilitand exploatarea sigura si un efort redus. Reglajul continuu variabil al vitezei permite adaptarea optima la piesa de prelucrat, aceasta masina fiind dotata cu un motor puternic cu cuplu ridicat si protectie la suprasarcina.

Masina de Slefuit este conceputa pentru realizarea diferitelor operatii de slefuire, lustruire, debavurare, indepartarea ruginii si netezire a suprafetelor din otel inoxidabil, fonta, metale neferoase, aluminiu, materiale plastice si lemn. Carcasa angrenajului este realizata din aluminiu turnat sub presiune care asigura o durata lunga de viata a acestui dispozitiv manual de slefuit fier forjat.

Caracteristici tehnice
Latime de Slefuire 50 / 100 mm
Diametru disc abraziv 100 - 115 mm
Putere iesire motor 800 W
Tensiune de alimentare 230 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Turatia in gol 700 - 3000 rot/min
Nivel de zgomot 98 dB (A) / 109 dB (A)
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 435*210*140 mm
Greutate neta masina 3,5 Kg.
Greutate bruta 4,2 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL