UTILAJ pt AMPRENTAT la RECE Platband, Tevi si Bara Patrata UGFT 20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Amprentat la Rece

Cod produs: UFF-UGF-20

PRET: 4.450 € + TVA si Transport

Masina pt Amprentat Fier Forjat la Rece model UGFT 20 este utilizata pt amprentarea la rece a barelor patrate, a tevilor si platband cu modele. Are o constructie solida si se poate monta pe oricare din masinile T1, T2 sau T20 prin cuplaj elastic si bride de prindere pe batiul masinilor mentionate.

Cu aceasta unitate de AMPRENTAT la RECE se pot realiza diferite operatii de forjare a materialelor feroase precum Platband cu dimensiunile de pana la 50*8 mm si 40*10 mm si Bare Patrate sau Tevi cu dimensiunile / diametrul de 20*20 mm.

Masina de Amprentare Fier Forjat la Rece este adaptabila la toate tipurile de masini multiornamentale si include rola pentru platband de 40*10 mm si plana cu margini batute. Se pot monta diferite role si matrite cu ajutorul carora se pot realiza diferite modele de amprentare (a se vedea in fotografii).

Caracteristici tehnice
Capacitate maxima Teava Patrat 20*20 mm
Capacitate maxima Platband 50*8 mm si 40*10 mm
Diametru maxim Bara Patrata Plina 20*20 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL