UTILAJ cu 3 Role pt INDOIT Manual Profile, Bare Plate si Tuburi Metal TR 40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: NIR-277

PRET: 499 € + TVA si Transport

Masina de Indoit Forjat Fier model TR 40 este un utilaj manual cu 3 role universale atasate la elementele de Indoire Profile Metalice, Bare Plate, Tuburi si Tevi pt diferite dimensiuni. Masina manuala fier forjat este realizata din placi de otel calit cu baza extinsa pt instalare mai stabila.

Acest Utilaj Manual Fier Forjat este ideal pentru atelierele de prelucrare a metalelor si tinichigerie in cazul in care conteaza viteza si precizia de indoire. Setul de role atasate dispozitivului de indoit manual serveste la incovoiere profile metal cu dimensiuni diferite.

Constructia acestei masini manuale de indoit fier forjat este foarte durabila si stabila, carcasa acesteia fiind realizata din placi de otel calit iar baza extinsa faciliteaza montarea stabila a dispozitivului care este prins de masa in suruburi.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni Indoire Bare din Otel 40*40*1,5 mm
Dimensiuni Indoire Bare din Cupru 40*40*1,75 mm
Dimensiuni Indoire Bare din Aluminiu 40*40*1,75 mm
Greutate Masina Manuala Indoit Fier 19 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL