UTILAJ cu BANDA si DISC pt Debavurat si SLEFUIT Imbinari BTS75-2_400V

Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMBTS752

PRET: 598 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Slefuit cu Banda si Disc BTS75-2 400V are o arie de utilizare universala pt realizarea operatiunilor de Debavurare si Slefuire de suprafete si contururi. Banda slefuit de 75*1180 mm poate fi utilizata in pozitie verticala cu ajutorul mesei suport pivotante 0-45° / 0-90°.

Masina de Slefuit Metale este ideala pentru realizarea lucrarilor de modelare si bricolaj care necesita operatii de debavurare a marginilor si slefuire pe suprafata si contur a pieselor metalice. Este prevazuta cu o constructie robusta ce asigura exploatarea fara vibratii, combinatia de banda si disc de slefuire putand fi solutia pt realizarea a numeroase procese de slefuire dintr-un atelier.

Acest dispozitiv slefuitor cu banda si disc este prevazut standard cu hota de exhaustare pt conectarea la o unitate de aspiratie, carcasa din fonta a masinii cu banda si disc pt slefuit fiind stabila si nedeformabila. Elementele de control sunt pozitionate in partea superioara a utilajului fiind usor de actionat. Motorul pe inductie asigura rezultate optime in exploatare.

Banda de slefuire are o viteza mare ce asigura performante excelente si poate fi utilizata in pozitie verticala cu ajutorul mesei suport din aluminiu care poate fi inclinata intre 0-45° / 0-90°, reglarea acesteia fiind rapida si usoara. Banda abraziva are o lubricitate sporita datorita suprafetei din grafit, aceasta putand fi utilizata cu 2 viteze, in functie de nevoile utilizatorului.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni Banda de Slefuit 75*1180 mm
Viteza Banda de Slefuire Fier 11 m/sec., 22 m/sec.
Diametru Disc Slefuit Ø150 mm
Dimensiuni masa de Slefuit 150*130 mm
Diametru gura de exhaustare Ø50 mm
Inclinare masa 0-45° / 0-90°
Puterea cedata a motorului S1 100% 1,5 /1,8 kW
Putere absorbita de motor S6 40% 2,1 / 2,5 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Tip motor trifazat
Frecventa de alimentare 50 Hz
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 570*430*740 mm
Greutate neta Masina Slefuit 63 Kg.
Greutate bruta Slefuitor Metal 68 Kg.
Informatii suplimentare

In dotarea standard Utilaj cu Banda pt Slefuire Debavurare Margini este prevazuta cu:
Banda de Slefuitcu dimensiunea de 75*1180 mm;
Disc de Slefuit cu diametrul de Ø150 mm;
Hota de Exhaustare;
Limitator unghiular;
Limitator pt Masa de Slefuire;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL