ABCANT pt Tigla Metalica de INDOIT TABLE LUNGI 3,6 ml ZG 3500/0,6

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG3500/0,6

PRET: 3.690 € + TVA si Transport

ABCANT-ul MANUAL model ZG 3500/0,6 este un utilaj ideal pt prelucrarea accesoriilor pt acoperisuri tip Tigla Metalica asigurand o lungime de Indoire Table de 3,6 ml. Cu acest abkant se pot prelucra foi metalice cu grosimea de pana la 0,6 mm cu un unghi maxim de pliere de 135°.

Acest ABKANT MANUAL de INDOIT TABLE LUNGI este un utilaj destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Este prevazut cu o traversa superioara cu lama ascutita ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice cu lungimea pana la 3,6 metri si poate Indoi Table Subtiri de pana la 0,6 mm grosime. Acest Abkant Manual ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite si este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de PLIERE intre 0 - 135°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Fasciculul de Indoire ingust cu latimea de 25 mm si lipsa extensiilor contra-fasciculului permite efectuarea unui numar mare de lucrari complexe de prelucrare cu cea mai mare precizie, fara deformarea materialului in timpul indoirii. Grinda de pliere are atasate arcuri cu gaz care in mare masura usureaza munca pe acest Abkant Manual.

Masina de Indoit Table Lungi pt Accesorii Tigla Metalica se caracterizeaza printr-un design compact, robust si puternic ce asigura functionarea pe termen lung si in acelasi timp o calitate corespunzatoare de Indoire a foilor metalice.

Abcant-ul Manual are o constructie robusta ce garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 3.600 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 0,6 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 25 mm
Greutate 550 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL