ABKANT Manual ZG 4000/0,6 pt INDOIRE TABLE 4,1 ml * 0,6 mm grosime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG4000/0,6

PRET: 3.990 € + TVA si Transport

ABKANT-ul MANUAL model ZG 4000/0,6 este un utilaj ideal pt productia de Accesorii Tigla Metalica ce poate Indoi Table Zincate cu o grosimea maxima de 0,6 mm. Acest Abcant asigura o lungime de Indoire de 4,1 metri si este echipat cu o traversa cu latimea de 15 mm.

Acest Abkant Manual de Indoit Tabla pt Accesorii Tigla Metalica este prevazut cu o lama superioara dreapta care asigura numeroase posibilitati de Indoire a foilor metalice fiind ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor pt acoperisuri precum burlane, jgheaburi, pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica.

Este un Utilaj Manual ce se caracterizeaza prin mecanisme de lucru extrem de mari si robuste care permit Indoirea foilor metalice subtiri cu grosimea de pana la 0,6 mm. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 4,1 metri iar prin intermediul unei scale gradate se poate regla unghiul de Pliere intre 0 - 135°.

In dotarea standard a acestui Abkant Manual sunt incluse 3 elemente de actionare a fasciculului de Indoire si 2 elemente de actionare a contra-grinzii, care in mod semnificativ faciliteaza realizarea operatiilor de Indoire pe acest utilaj.

Constructia robusta garanteaza realizarea operatiilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, acest ABKANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid.

Acest ABKANT pt ACCESORII TIGLA METALICA se caracterizeaza printr-o executie precisa a indoirii, versatilitate si flexibilitate fiind destinat in special pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice, operatiunea de Indoire realizandu-se prin ridicarea celor doua manete ale parghiei de actionare cu care este echipat.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 4.100 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 0,6 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 30 mm
Greutate 900 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL