UTILAJ INDOIRE TABLE 0,7 mm pt Accesorii TIGLA METALICA ZG 2500/0,7

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG2500/0,7

PRET: 1.799 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Manual de Indoit Table pt Accesorii Tigla Metalica model ZG-2500/0,7 este un ABKANT ideal pt prelucrarea foilor metalice cu grosimea de pana la 0,7 mm. Acest Abcant Manual asigura o pliere in unghi de pana la 135°, latimea maxima de prelucrare fiind 2,65 metri.

Acest ABKANT MANUAL de INDOIT TABLA ZG-2000/0,7 este utilaj profesional cu lama superioara ascutita ideal pt realizarea operatiilor de Indoire Foi Metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Utilajul Manual este destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice si reparatii, ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 2,65 metri si poate Indoi Tabla Subtire de pana la 0,7 mm grosime. Este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de INDOIRE intre 0 - 135°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Grinzile de lucru au o constructie masiva si compacta fiind special concepute cu mecanisme de lucru consolidate ce permit indoirea foilor de metal, acest Abkant Manual fiind echipat cu servomotoare pt ridicarea contra-grinzii si a traversei de Indoire. Este destinat in general pt utilizatorii care folosesc frecvent foi de metal de dimensiuni non-standard.

Abkant-ul Manual are o constructie robusta ce garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.650 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 0,7 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 20 mm
Greutate 300 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL