UTILAJ Manual INDOIRE TABLE 0,8 mm grosime pe 3,64 ml ZGR3640/0,8

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZGR3640/0,8

PRET: 4.289 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual pt Accesorii Tigla Metalica model ZGR3640/0,8 asigura un unghi maxim de Pliere de 145° si poate Indoi Tabla cu grosimea pana la 0,8 mm pe o lungime maxima de lucru de 3,64 metri. Are inclus standard o Foarfeca Manuala cu role pt Taierea foilor metalice.

Abkant-ul Manual ZGR 3640/0,8 este un utilaj de prelucrat Accesorii Tigla Metalica cu ajutorul caruia se pot Indoi Table Lungi de 3,64 metri. Este echipat cu lama superioara ascutita ce asigura numeroase posibilitati de indoire a foilor metalice cu grosimi de pana la 0,8 mm.

Cu acest Utilaj Manual de Indoit Table Lungi se pot prelucra accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica precum burlane, jgheaburi, dolii, pazii, coame, contravanturi, parazapezi precum si alte diverse accesorii. Unghiul de Indoire poate fi reglat cu usurinta intre 0 si 145° si poate fi citit prin intermediul unei scale gradate, acesta putand fi ajustat manual in functie de necesitatile de prelucrare a foilor metalice.

Grinda superiaora de Indoire are o deschidere maxima de 100 mm, aceasta putand fi fixata in 3 pozitii. Actionarea grinzii de indoire se realizeaza prin intermediul a doua parghii ce pot fi manevrate de pe ambele parti ale utilajului. In dotarea standard este inclusa o Foarfeca cu Role pt Debitarea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 3.640 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 24 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate 850 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL