ABCANT Manual pt PLIAT TABLA 0,8 mm grosime pe 2,2 m lungime

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-RED2200/0,8

PRET: 2.690 € + TVA si Transport

Abcant-ul Manual pt Pliat Tabla model RED-2200/0,8 este un utilaj pt prelucrat Accesorii Acoperis din Tigla Metalica ce poate indoi foi metalice din otel de 0,8 mm grosime pe o lungime de 2,2 m. Are un mecanism cu pedala pt deschiderea si inchiderea grinzii superioare pana la 80 mm.

Acest ABCANT MANUAL este un utilaj profesional recent aparut pe piata ce se caracterizeaza prin versatilitate, flexibilitate si o executie precisa a operatiilor de INDOIRE TABLE. Este destinat pt atelierele de productie a Accesoriilor pt Acoperisuri tip TIGLA METALICA fiind echipat cu o lama superoara ascutita ce asigura o gama variata de prelucrari a foilor metalice.

Cu acest Utilaj Manual se pot Plia Table pt confectionarea de burlane, jgheaburi, pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt Acoperisuri Tigla Metalica insa se preteaza si pt lucrari de Tinichigerie sau de confectionare Tubulaturi.

Asigura o lungime maxima de prelucrare de 2,2 metri si poate Indoi Table de Otel pana la 0,8 mm grosime, asigurand un unghi maxim de Indoire de 140°. Reglarea unghiului de Pliere se realizeaza manual prin intermediul unei scale gradate.

Grinda superioara este echipata cu lame lise si are o deschidere de 80 mm, actionarea acesteia realizandu-se prin intermediul unei parghii de actionare manuala. In dotarea standard, acest Abkant Manual vine echipat cu o Foarfeca Manuala cu role pt Taierea foilor metalice pe intreaga lungime de prelucrare a utilajului. Este echipat cu roti pt deplasari scurte a utilajului, acestea fiind prevazute cu dispozitive de blocare.

Constructia robusta a acestui Abkant si accesoriile de prelucrare realizate din materiale de inalta calitate garanteaza o durata de viata indelungara si o prelucrare inalt calitativa chiar si in conditii de utilizare intensiva. Acest Abkant a fost special conceput pt utilizarea continua pt productia industriala de serie a accesoriilor pt acoperisuri din Tigla Metalica si Tinichigerie.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.200 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 140°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 15 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 80 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate 250 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL