ABCANT Tinichigerie ZGR1400/1,2 pt PLIAT TABLE 1,2 mm grosime pe 1,4 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZGR1400/1,2

PRET: 1.299 € + TVA si Transport

Acest Abcant Manual pt Tinichigerie model ZGR 1400/1,2 este un utilaj profesional ce poate realiza operatii de PLIERE TABLE cu grosimea maxima de 1,2 mm pe o lungime de pana la 1,4 ml. Este echipat cu cutite lise cu margine de Indoire de 15 mm ce asigura pliere cu unghi de 145°.

Abkant-ul Manual cu lama ascutita ZGR 1400/1,2 este o presa manuala pt Indoit Tabla ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Pliere a foilor metalice cu lungimi de maxim 1,4 metri si grosimi de pana la 1,2 mm. Este un utilaj ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor de Tinichigerie pt acoperisuri precum pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica.

Acest ABKANT ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita lamei superioare ascutite si permite reglarea facila a unghiului de indoire intre 0 si 145°, fiind prevazut cu o scala gradata pt masurarea unghiului de Indoire Tabla. Deschiderea traversei superioare de Indoire se realizeaza in 3 pozitii pana la maxim 100 mm.

Are o constructie robusta cu falci ascutite ce garanteaza realizarea operatiunilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid. Acest ABCANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, operatiunea de Pliere a foii metalice realizandu-se prin ridicarea celor doua manere ale parghiei de actionare cu care este echipat.

In dotarea standard este inclusa o Ghilotina Manuala cu role pt Taierea Tablelor.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1.400 mm
Grosime maxima tabla din otel 1,2 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 15 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate masina 150 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL