ABCANT Manual TF 20/12 pt INDOIRE TABLA 1,25mm grosime pe 2 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-TF20/12

PRET: 3.250 € + TVA si Transport

UTILAJ-ul Manual de Indoit Table model TF 20/12 este un ABCANT prevazut cu lame de indoire pe toate cele 3 traverse fiind conceput special pt lucrari de tip profesional in ateliere de Tinichigerie. Asigura o lungime de indoire de 2 metri si poate prelucra tabla pana la 1,25mm grosime.

Acest ABKANT MANUAL este special proiectat pt lucrarile de tip profesional de INDOIRE TABLE in atelierele de tinichigerie pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, parazapezi, contravanturi precum si a altor accesorii din foi metalice care necesita operatii de pliere.

Are un cadru robust confectionat din otel sudat de inalta calitate care garanteaza realizarea de indoiri precise si un minimum de intretinere. Utilaj-ul Manual pt Tinichigerie este destinat realizarii operatiilor de pliere a spectrului larg pt profile si forme, inclusiv cutii, putand Indoi Table cu o grosime maxima de 1,25 mm asigurand o lungime maxima de pliere de 2 metri.

Constructia masiva a acestui Utilaj Manual Indoit Table realizata din otel masiv asigura o stabilitate ridicata, precizie si o durata lunga de viata a acesteia. Deschiderea maxima a lamei de Indoire este de 45 mm, acest ABKANT MANUAL asigurand un unghi maxim de Pliere a foilor metalice de 135°. Traversa de Indoire este actionata prin intermediul unei pedale de picior ce garanteaza manipularea rapida si usoara a materialului de prelucrat.

Standard, acest Abkant Tinichigerie este echipat cu raportor pt masurarea unghiului de Indoire, traversa reglabila de Pliere conform cu grosimea materialului si sistem de compensare a traversei de Indoire. In varianta standard acest Abkant Manual este livrat cu lame drepte pe toate cele 3 traverse insa poate fi echipat cu lame segmentate, in functie de preferintele clientului:
TF 20/12 - varianta standard echipata cu lame lise pe toate cele 3 traverse;
TFS 20/12 - model echipat cu segmente oblice pe grinda de prindere si lame drepte pe grinda matrita si pe cea de stocare (pt o oferta de pret va rugam sa ne contactati);
TF3S 20/12 - model echipat cu lame segmentate pe toate cele trei grinzi, pe grinda de Indoire segmentele fiind inclinate (pt o oferta de pret va rugam sa ne contactati);

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.020 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,25 mm
Deschidere lama de Indoire Tabla 45 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.375*685*1.150 mm
Greutate masina 495 Kg.
Informatii suplimentare

Acest ABCANT MANUAL pt INDOIT TABLE TINICHIGERIE este echipat standard cu:
Raportor reglabil pt masurarea unghiului de Indoire;
Traversa de Indoire Table reglabila conform cu grosimea materialului;
• Sistem de compensare a lamei de pliere (bombirung);

Echipamente la comanda:
• Sistem manual de limitare la cota in spate tip SBS, MSD, MOD, MPD;
Sistem de stocare tabla spate ST;
Foarfeca rotativa cu sina K0,8 si BS0,8 pt materiale cu grosimea pana la 0,8 mm;
Pedala de blocare MP;
Cutit 10 mm pt traversa de Indoire;
Cutit 20° pt traversa de Indoire;
Segmente la raza;

Fisiere:
Date tehnice ABCANT MANUAL pt PLIAT TABLA TF 20/12 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL