ABKANT MANUAL cu Placa Segmentata pt INDOIT TABLE de 1ml AKM 1020P

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-AKM1020P

PRET: 1.680 € + TVA si Transport

ABKANT-ul MANUAL cu Placa Superioara Segmentata AKM 1020P este conceput pt realizarea operatiilor de Indoire Foi Metalice cu lungimea maxima de 1020 mml si grosimi pana la 2,5 mm. Este un utilaj profesional recomandat pt mestesugari si utilizatori din atelierele de reparatii.

ABKANT-ul MANUAL AKM 1020P este un utilaj ideal pentru INDOIT TABLE pt TUBULATURI INDUSTRIALE fiind conceput cu o structura robusta si solida din otel sudat si un design modern, oferind un raport calitate - pret foarte avantajos. Masina manuala de Indoit Table poate fi actionata rapid si usor cu ajutorul manerului, fiind prevazuta standard si cu o pedala de picior care garanteaza o exploatare sigura.

Placa Superioara este formata din segmente de indoire realizate din otel de calitate HQ pentru o precizie si o fiabilitate crescuta. Se actioneaza cu ajutorul pedalei de picior, mainile fiind libere pentru coordonarea piesei de prelucrat, traversa superioara oferind o gama variata de operatiuni de indoire a tablelor de maxim 2,5 mm grosime pe o lungime de 1020 mml.

Abkant-ul Manual de Indoit Table asigura mai multe dimensiuni diferite de segmente de indoire pentru diverse piese de lucru. Segmentele de indoire sunt reamplasabile in functie de piesa de lucru si cursa de prindere a placii superioare si sunt usor de reglat prin intermediul unor butoane mari de reglaj.

Acest ABKANT MANUAL este o masina de INDOIT TABLE ideala pentru realizarea operatiunilor standard de indoire a Foilor Metalice. Placa Superioara este inalta si permite prelucrarea profilelor inalte, adaptandu-se usor la grosimea tablei de prelucrat.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1020 mm
Grosime maxima tabla 2,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 135°
Deschidere maxima traverse 48 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.420*660*1.280 mm
Greutate bruta 330 Kg.
Greutate neta 285 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Segmente;
Pedala de actionare;
Suport;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL