ABKANT Mecanic de INDOIT TABLE de 1,5mm grosime, 1,25ml AKM 1250MAG

Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Mecanic Tinichigerie

Cod produs: AKM-AKM1250MAG

PRET: 2.999 € + TVA si Transport

ABKANT-ul MECANIC de Indoit TABLE Tinichigerie AKM 1250MAG este un utilaj pt lucrari tinichigerie cu ajutorul caruia se pot Indoi Table de 1,6 mm grosime pe o lungime de max 1,25 ml. Aceasta masina de pliere magnetica este puternica si include o pedala de picior pt operare.

Acest Abkant Mecanic AKM 1250MAG este un utilaj tinichigerie ideal pentru Indoit Table fiind conceput cu o structura robusta si solida din otel sudat si un design modern, oferind un raport calitate - pret foarte avantajos. Masina Mecanica de Indoit Table poate fi actionata rapid si usor, operarea fiind confortabila datorita capacitatii mari de flexiune prin transmisia de putere precisa.

Abkant-ul Mecanic AKM 1250MAG este ideal pentru realizarea operatiilor de INDOIRE TABLE din materiale precum otel, aluminiu, otel inoxidabil, cupru si nu numai. Acest utilaj puternic si robust ofera o presiune de lucru de 6 Tone ce faciliteaza si largeste gama de operatii ce se pot realiza cu ajutorul acestui ABCANT TINICHIGERIE MECANIZAT.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1250 mm
Grosime maxima tabla 1,6 mm
Presiune de lucru 6 Tone
Tensiune de alimentare motor 230 V
Frecventa 50 Hz
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.450*1.120*380 mm
Greutate bruta 210 Kg.
Greutate neta 175 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Abkant Motorizat de Indoit Table Tinichigerie AKM 1250MAG;
Pedala de actionare;
Manual de utilizare;

Abkant Mecanic de Indoit Table Tinichigerie

ABCANT-urile sunt masini utilizate la INDOIREA TABLEI ideale pentru un volum mediu de lucru, fiind niste utilaje care proceseaza lent. Unul din avantajele principale al acestor Masini Tinichigerie de Indoit Foi Metalice il reprezinta faptul ca operatorul nu trebuie sa sustina tabla de prelucrat, realizand multiple tipuri de indoiri ale tablei.

Abkanturile se utilizeaza la prelucrarea tablei de dimensiuni mari, la productia pieselor perforate sau cand suprafata prelucrata are urme. Aceste utilaje sunt echipate cu un ecartament amplasat in spatele masinii, putand fi utilizate de un singur operator datorita manevrarii usoare. Aceste tipuri de Masini-Unelte Tinichigerie au o pereche de falci care prin rotire realizeaza indoirea tablei, repetand operatiunea in ambele sensuri. Abkanturile motorizate sunt utilaje de indoit tabla care realizeaza acest proces prin urcarea si coborarea falcii superioare motorizat cu cele doua motoare cu care sunt prevazute.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL