ABKANT Manual Dublu Segmentat cu PLACA BASCULANTA W 1.5*1050

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-W1.5*1050

PRET: 1.590 € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual W 1,5*1050 cu placa basculanta are in componenta segmente detasabile pt Indoit TABLE atat pe cutitul mobil superior cat si pe suportul inferior, inclinarea facandu-se cu ajutorul manerului. Cursa de lucru permite prelucrarea pieselor mari cu indoiri duble.

Acest ABKANT MANUAL de Indoit Table permite realizarea operatiilor de pliere a foilor de metal cu grosimea de 1,5 mm si o lungime maxima de 1050 mml. Este prevazut cu o Placa Basculanta cu cursa mare de lucru ce permite utilizarea utilajului pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari cu indoiri duble in 2 directii sub forma de cutii cu aripi dublu indoite.

Abkant-ul de Indoit Table este ideal pentru plierea manuala a sarcinilor standard, fiind echipat standard cu suport inclinabil si segmente de diferite dimensiuni, presiunea superioara fiind foarte usor de aplicat.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 1050 mm
Grosime maxima tabla 1,5 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 135°
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.610*1110*880 mm
Greutate masina 214 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Segmente de indoire cu dimensiuni diferite;
Suport Inclinabil;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL